DROPS őszi/téli kollekció

Vannak dolgok, melyek mellett nem lehet csak úgy egyszerűen elmenni... Mint pl. a DROPS őszi/téli kollekciója mellett sem. Vissza kell nézni újra és újra, csámcsogni a színeken, mintákon, új kedvenceket keresni. Ha tudnék szépen és pontosan (és méretre) kötni, ezeket biztos elkészíteném magamnak:




A mi nevelésünk:)

Ajjaj, hova tűntek a fülecskéim?


Már másodszor virágzik ebben az évben, nagy, egészséges virágokat ontott két száron is... Pedig hetente egyszer normálisan öntözöm, nem kap tápot, és az ablakban van, ahova egész nap besüt a Nap...


Fehér tigris

Only for Peti:) Mást nem is enged kezembe venni. Bár az első pacáknál azt találta mondani, hogy nem tetszik neki. Gondolkodtam valami csaknorisos rúgáson, de biztos megfájdult volna a derekam... Azért már szeretném, ha elkezdene formásodni...


A tigrisen kívül már elkészítettem 2/3 PIF ajándékot is, de azok nem publikusak.

Hummingbird Art (4)

Régen mutattam már hímzéseket... Van, amikor napokig nem veszek tűt a kezembe, de azért igyekszem a nyáron is sokat kreatívkodni. Igaz, a Hummingbird már régen volt a kezemben, utoljára talán áprilisban... De hát a tigris mellett sokminden mást nem hímezhetek:) Azért valami kis haladás látszik:

múltkor

most

Római vakáció

Peti tegnap szóvá tette, hogy jócskán lemaradtam blogírásban. Igaza is van... Nade kinek van kedve olyan nagy melegben blogolni, ami az elmúlt napokban volt? Ráadásul a tábor óta próbáltam behozni a munkai lemaradásomat, és csak mára sikerült, ezen a héten pedig előre kell dolgoznom, hogy a jövő heti római vakáció után ne kelljen megszakadnom a munkában:) Még a héten próbálom behozni a blogos lemaradásomat, hogy aztán rengeteg római képet rakhassak ide fel.

Gondoltam, hogy jó lenne a nyaralásaimat valamilyen módon hímzésben is megörökíteni. Igaz, hogy 10 évenként történik meg velem az, hogy külföldre is kijutok, úgyhogy lesz időm meghímezni az első képet, a Colosseumot. Keresgéltem a neten, de igazából csak két kép fogott meg Rómáról/Vatikánról: az első ismert, John Clayton Szent Péter bazilikája:


A másodikra pedig csak egészen véletlenül találtam, de ez valami gyönyörű, főleg ahogy bekeretezték, ezt a képet biztosan kihímzem majd. Rákerestem a kínain is, sajnos nincs fent, úgyhogy kénytelen voltam 2 év után rájönni, hogy miért is nem működik a PayPal-om (0 volt a limitem internetes vásárlásokra:). Hosszas internetes segítség után megoldottam a problémát, és péntekre potom 6 dollárért hozzájutottam a mintához. A baj már csak az, hogy szerintem nem ez lesz az utolsó internetes rendelésem:S De azért próbálom fékezni magamat:)) A minta egyébként a Jiffy Craft stúdióból való (www.jiffypatternshop.com), 14-es Aidára hímezve 24 x 36,5 cm lesz, 56 színnel.


Gyönyörű, nem?
Alig várom már az utazást... Hétfőn délután 4 órakor indulunk, a program szerint rengeteg helyen megfordulunk majd, egy egész napot pedig Vatikánban fogunk tölteni. Majd imádkozom zongoráért karácsonyra... Na meg persze világbékéért ugyebár. Az kell.

Betsynek szeretettel:)


Táborba mentem...

Egy hét múlva jövök, remélem már mutathatok is valamit...

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon