Múlt heti jóságok #10

Jól elfelejtkeztem a jóságokról az elmúlt két hétben, pedig lett volna miről írni.


Y december! nagyon szeretem ezt a hónapot, bár most egyáltalán nincs se karácsonyi, se téli hangulatom, valószínűleg a túl jó idő miatt Y Panni két éves lett, jó kis szülinapi bulikat tartottunk, és szuper ajándékokat kapott Y túl vagyunk az első birkanyíráson, kicsit fiús lett a kiscsaj Y de épp emiatt tetettünk neki fülbevalót végre, amit egész jól tűrt, még egy hónap, és kicseréljük az arany fülbevalójára Y Agatha Christie: A barna ruhás férfi - nem Poirot, nem Miss Marple, de aranyos, vicces, romantikus, szerethető történet Y éjjel az ágyban olvasni Y végre nálam van az első három Anne Shirley könyv Y megkaptam a molyos ajándékomat, és igen, kibontottam, de csak jövőre teszek fel róla képet, és igen, Agatha Christiet kaptam:) egy szintén AC-rajongótól, mellé pedig egy bajszos könyvjelzőt Y ami vicces, mert én szintén AC-rajongót húztam, és bajszos könyvjelzőt készítettem, erről kép majd karácsonykor Y happoltam egy tiszta új Agatha Christie novelláskötetet, Az álmok házát Y csíkos könyvet olvasni (Janikovszky Éva Aranyesőjét), már az első fejezet után imádom Y nem jelentkezni a 2015-ös várólistacsökkentős kihívásra, mert 2015-ben csak olyan könyveket szeretnék olvasni, ami épp kedvemre való Y teás adventi naptáram a DM-ből Panni egyre szebben beszél, írom az aranyköpéseit:) Y jó, ha az embernek van egy gyereke, tele van a bárszekrény csokival (mi lesz, ha kettő lesz?:)) Y ajándékok becsomagolva Y ajándékom Petitől, ami egyelőre titok, annyit elárulok, hogy Budapest, Hallelujah:)))) Y a kisasszony gyönyörűen biciklizik Y karácsonyra sütögetni linzert és mézeskalácsot Y csajos csütörtökön újra barkácsolni, most éppen egy téli koszorút az ajtóra (igaz, leesett párszor, és már vissza sem tettem, mert már úgyis csak jövőre megyünk haza), ilyet (elég béna fotó):


Most épp csak ennyi jut eszembe.

Nora Corbett: Jasmine #5

Végülis úgy alakult, hogy mégis mi hoztuk el a képet nagybátyámnak, így láttam az ajándékozott és nagybátyám reakcióját is. Nagybátyám nagyot nézett a keretezés ára hallatán, csak ezt fizettettem ki vele. Tényleg nem volt olcsó, pedig a legegyszerűbb keretet választottam. Viszont a nagynénémnek nagyon tetszett, úgy láttam:)


De azt hiszem, nem szeretnék többet így időre hímezni...

Nora Corbett: Jasmine #4

Már egy hete elkészültem a tündér hímzésével, de még nem vitt rá a lélek, hogy nekiüljek blogolni... Egy-két napig még nagyon fáradt voltam utána, nem volt kedvem semmihez esténként, ráadásul le is betegedtem - megint. Egy ideig még azon idegeskedtem, hogy juttatom el a nagybátyámhoz, hisz már csak 26-án megyünk arrafelé, de úgy néz ki, ez a gond is megoldódott. Mutatok egy képet a kész tündiről - kontúrral, ezüstszállal és gyöngyökkel együtt. A gyöngyök "mezeiek", bár zöldből lett is volna Mill Hill itthon, de fogalmam sincs, hova tettem. Rendet kéne már csinálnom a kreatív cuccaim között...


Nora Corbett: Jasmine #3

Hát akkor kész lennék a tündér hímzésével... Sajnos nem szeretek határidőre hímezni, nagyon nehezen szántam rá magam minden este a munkára. Persze azért élveztem is, de amint leadom a keretezőhöz, egy ideig pihenni fogok, úgy érzem. Remélem holnap Panni végre megajándékoz egy kis délutáni alvással, ami az utóbbi két napban nem volt jellemző, és befejezhetem végre a képet. Még egy kis kontúr hiányzik és pár gyöngy. 


Múlt heti jóságok #9



haladunk az ajándékok vásárlásával Y újabb happolás - újabb Anne Shirley történet Y Michael Buble karácsonyi albumát hallgatni, míg Panni alszik Y megérkezett a Büszkeség és balítélet happolásom, így teljes a Jane Austen sorozatom Y összerakták Panni szobájában a ruhásszekrényt, és bár még mindig nem sikerült bepakolnom, így is használatban van, Panni ott bújócskázik (anya, kete meg!) Y Panni szövegel: rám mutat: Anya szamáj (szamár), magára mutat: Panni. Megkaptam... Y délelőtti ugripark Barbi barátnőmmel és barátnője kislányával, Vaneskával, érdekes volt egy egy éves gyereket tartanom, olyan könnyűnek tűnt Y csajos csütörtökön barkácsolni Anitával, a sógornőjelöltemmel, egy adventi koszorú, ami nagyon-nagyon jól sikerült Y Josh Groban Y hétvégi előszülinapi ajándékok Panninak, finom torta, szuper társaság:)
 
christine blogja Blog Design by Ipietoon