tag:blogger.com,1999:blog-8501009084821298629.post944279905721141471..comments2023-10-24T10:54:02.728+02:00Comments on christine blogja: Dédi almáspitéjeChristinehttp://www.blogger.com/profile/10415143754405603852noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8501009084821298629.post-57595604670527644682015-11-08T22:30:06.985+01:002015-11-08T22:30:06.985+01:00Bizony, Pannit szerencsére nagyon érdekli mostanáb...Bizony, Pannit szerencsére nagyon érdekli mostanában mindenféle konyhai művelet, csak akkor rohan el, ha valamivel búgok, pl. mixerrel, annak a hangját nem nagyon szereti...<br />Jó ötlet a gríz és a dió is, legközelebb én is kipróbálom:)Kristínahttps://www.blogger.com/profile/10691961679823985738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8501009084821298629.post-9763915907352195242015-10-31T17:27:52.129+01:002015-10-31T17:27:52.129+01:00Kis édes, egyem a kezecskéit! Nagyon ügyesen beseg...Kis édes, egyem a kezecskéit! Nagyon ügyesen besegít Anyunak. :) Emlékszem, kiskoromban én is mindig ott kellett sündörögjek édesanyám mellett a konyhában, ha sütött, különben morcos voltam. :D Az almás tésztát mi is hasonlóképpen készítjük. Mi meg szoktuk szórni az alma alját grízzel/őrölt dióval/kókusz reszelékkel, attól függően, hogy éppen mi van itthon, mert az is beszív valamennyit az alma nedvességéből, de ez a kakaóporos megoldás is nagyon jól hangzik! Mi pont ma készítettünk almás tésztát, de ha legközelebb ismét sütünk, ezt fogom kipróbálni. Köszi a tippet! :)IsaBellahttps://www.blogger.com/profile/00550343139987027956noreply@blogger.com