Könyves blog

Hogy itt csak a kézimunkával kapcsolatos bejegyzéseim legyenek, hoztam magamnak létre egy könyves blogot is, ahol az olvasmányaimról fogok írni. Ha valakinek van kedve, nyugodtan lessen be hozzám, szívesen várlak ott is Titeket:)

2 comments:

Anonymný povedal(a)...

Gyönyörű dolgokat készítesz! És olyan üdítő az egész blogod!
Ha a kötő angyalkára nézek, máris jókedvem lesz :) Gratulálok mindenhez!

Lenne egy kérdésem is: milyen felétek a fonalválaszték? Hosszú idő után újra kötnék/horgolnék, de itt Győrben nem vagyok megelégedve a kínálattal. Köszi a választ!

Christine povedal(a)...

Szia,
örülök, hogy tetszik a blogom! Nézz be minél gyakrabban!

Sajnos nálunk is eléggé gyér a választék, de mivel Pozsonyban vagyok a hét nagy részében, itt szoktam fonalakat vásárolni egy bevásárlóközpontban. Ott rengeteg fajta fonal van, ami az én igényeimet egyelőre kielégíti, de aki jobban ért a kötéshez-horgoláshoz, nem biztos, hogy mindent megtalál... De örülök, hogy rátaláltam legalább erre a kis üzletecskére a központban, mert kiegészítőből - kötötűk, ilyen-olyan tűk, gombok, fonalak - nagy a választék.
Utoljára pedig Bucillával közösen rendeltünk egy cseh internetes oldalról, ennek az üzletnek nálunk Szlovákiában is van "kapcsolata", a fonalak nem voltak drágák, a postaköltség sem.
Ha gondolod, nézz körül, leírom a címet, és ha esetleg rendelnél náluk, megoldható, Győr egyáltalán nincs messze, főleg Balonytól, ahová a szüleim elköltöztek, akár át is tudnék ugrani átadni a csomagot:)
www.vlnap.cz
Csak a szállítási idejük hosszabb kicsit...

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon