A 2009-es év margójára

Végre sikerült nekem is összebarkácsolnom Photoshopban, mi mindent fejeztem be 2009-ben. Ezek nagy része még így is csak félkész munka, a Somebunny nyuszikból majd játszótakaró lesz, a lusta projektemhez is még csak alig-alig van kész hímzés, és a virágos terítő sincs még teljesen befejezve. Remélem ebben az évben már mindhármat befejezem.

Most vettem észre, hogy egy Somebunny nyuszi lemaradt, már nem tudom pótolni, nincs kedvem elölről kezdeni az egészet. Akkor ezért kellett egyel több epret felrakni:D Ezen kívül kötögettem még pár színes négyzetet is, azokról fotó nem készült, de már van belőlük 117 darab. Ezt is jó lenne befejezni már...

Szóval a kis kollázsom plusz egy kép:

Összességében nagyon jól sikerült ez az egy év. Januárban felvettek az Ikeába, de inkább nem mentem, és szerintem jól is döntöttem. Februárban megkaptam a jogosítványomat, bár még nem igazán tudok vezetni. Márciusban negyed évszázados lettem... Áprilisban kipihentem az első negyedéves fáradozásaimat. Májusban eljegyeztek:) Júniusban megnősítettem a bátyámat is:) Júliusban külön költöztünk Petivel, most már édeskettesben éldegélünk. Augusztusban beíratkoztam a könyvtárba. Szeptemberben elmentem (volna) felvételizni, de rossz helyet adtak meg. Októberben rájöttem, hogy az a suli nem is nekem való. Novemberben Eclipse olvasása és New Moon megnézése, forksi hangulat... Decemberben pedig mindig volt mit csinálni, sooksook ajándékkal lettem gazdagabb (és még egy céggel, amit könyvelhetek). Ma meg már január van, és biztos valami új, jó dolgok várnak rám. Nem fogadkozok, mert úgysem jönnek be a fogadalmaim, de azt megfogadom, hogy ez az év sem lesz különb, mint a tavalyi!!! Ámen.

7 comments:

Tündérke povedal(a)...

Szép gyűjtemény :-) Eseménydús éved volt...

Hajnoca povedal(a)...

Látod mégis milyen jó, hogy nem jöttek azok össze amikről lecsúsztál vagy lemondtál! Valami jobb és számodra kellemesebb fog jönni.
ez a sors. ennek így kellett lennie.
Legyen sokkal jobb ez az éved.

Képek szuperek. Mindig elcsodálkozom - és áhitattal nézem - mennyire ügyes vagy xszemesben. Bárcsak nekem lenne ennyi türelmem, de még a lógós cicásomat sincs türelmem visszabontani - elszámoltam valahol -, mert akkor azzal is van meló bőven és most a suli a sokadik első.
Pussz

Anonymný povedal(a)...

Csatlakozom az elottem szòlòhoz: nagyon klasszakat keresztszemeztèl ossze ebben a mùlt èvben. En pedig meg voltam ròla gyozodve, hogy az Ikeànàl dolgozol màr. Azèrt orulok, hogy ùgy èrzed, jòl dontottèl.
Most vettem èszre, hogy nyitottàl egy harmadik blogot is, a hàzitundèreset, èn azt èrdeklodèssel olvasnàm, folytatni fogod majd?
Nagyon boldog ùj èvet Neked!

Christine povedal(a)...

Hajnoca, ez sokkal kevesebb xszemes, mint amit terveztem:) És most megint nincs időm hímezgetni, nade majd áprilistól teljes gőzzel nekiállok:D

Katica, nem hinném, hogy találtam volna ilyen jó főnököt az Ikeában is, és új kollegákhoz sem biztos hogy tudtam volna alkalmazkodni (sőt ott úgy néztem, nem igazán törődnek egymással az emberek). Meg én valahogy szadista vagyok és szeretem, ha rengeteg a munkám és minden percben van mit csinálnom, ott meg csak "részmunkát" csináltam volna, konkrét dolgot, nem pedig kapkodnék oda-vissza, mint most.

A bloggal kapcsolatban, akkor jó ötletnek tűnt, meg néha van késztetésem, hogy na most akkor nekiállok, de megmaradok gondolat szinten. Ebben az évben szeretném elkezdeni, a tervek már gyűlnek a fejemben.

bucilla povedal(a)...

Hát Kriszti,nálatok aztán zajlott az élet rendesen :) És mégis mennyi szépségre maradt időd mindezek mellett.

Christine povedal(a)...

Hát nem is tudom, nem valami sok, amit készítettem múlt évben:)
Alig várom már, hogy beinduljon ez az év is, egyelőre csak dolgozok egyfolytában, szinte még semmit sem alkottam:( De hát ez minden évben így megy...

NomyGirl povedal(a)...

nagyon aranyos Tofu

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon