Making Love (3) - fényképalbum

Szombaton 3 év után újra találkozhattam a barátnőmmel. A találkozás előtt úgy izgultam, mint egy tini az első randi előtt, de félelmeim alaptalannak tűntek, azonnal megtaláltuk egymással a közös hangot. Nagyon jó volt beszélgetni... Felelevenítettük a régi emlékeket, a nagy beszélgetéseket, megtárgyaltuk a régi osztálytársakat, ki kiről tud valamit, és persze a közeli esküvő is szóba került. Nászajándékba készítettem nekik ezt a kis fényképalbumot, aminek a hímzéséről már mutattam képeket, akkor most jöjjön maga az album is.

Féltem, hogy nem találok egyszerű, de mégis ízléses albumot, amire felragaszthatom a képet. Pár perc csalódás és izgalom után az eladó srác kezembe adta az Igazit. Minden oldalhoz pauszpapírral. Ez kellett nekem. Az album elején a négyzet a virágcsokorral könnyedén levehető volt. Két összeragasztott rajzlapra feszítettem és ragasztottam a hímzést, majd a hátoldalára is ragasztottam egy rajzlapot (eltüntetve a széleket), ezt az egészet pedig az album elejére ragasztottam. A sarkakat 4 csatocskával díszítettem, ezzel is eltüntetve a bénázásomat:)




Szerencsére tetszett az leendő ifjú párnak az ajándék, sok boldogságot nekik!

7 comments:

nöné povedal(a)...

Nagyon szép lett a végeredmény!

Delfike povedal(a)...

Nagyon ügyesen megoldotad!! Szép lett!

Delfike povedal(a)...

Na, a kapkodásomnak meg lett az eredménye! 3 szó= 1 helyesírási hiba :(

dviki povedal(a)...

Szuper lett! :)

Laucica povedal(a)...

Szép lett:)))

Judit povedal(a)...

Tetszik :)

Christine povedal(a)...

Köszönöm lányok, bár élőben sokkal szebb, csak túlságosan narancssárgás a szobánk este:( Nappali fénynél kellett volna fotózni, bár akkor még nem volt kész:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon