Fehér tigris (2)

Szóval Peti megkért, fejezzem be neki (egyszer) a tigrist. Ami elméletileg fehér, de egyelőre nem sok jelét látom, hogy halványodna a kép... Remélem azért a végeredmény szép lesz.
Elfogyott a szürke fonalam, úgyhogy ma kénytelen leszek valami újba kezdeni, a tündérbe vagy esetleg valami másba... Jó lenne egy kis váltás, kezdem úgy érezni, hogy laposodik a blogom, meg én sem élvezem már annyira a hímzést, mint régebben. Mintha csak kényszerből csinálnám, hogy végére érjek a dolgaimnak, aztán meg teljesen kifáradok a kényszerítésbe. Nem jó ez így...

Júliusban kezdtem el a tigrist, egy pár napot hímeztem, aztán félre is tettem. Utoljára itt tartottam vele:


Múlt héten elég sokat sikerült böknöm bele, mert azért haladós minta, de mivel épp az a fonalam hiányzik, amelyikből most sokat kéne hímeznem, kezdem elveszteni a fonalat:) Úgyhogy tényleg félre is teszem addig, amíg nem jutok el üzletbe. Egyébként ezt a képet még szombat reggel fényképeztem, azóta tegnap estig elég sokat sikerült haladnom vele. Hmm, ez a kép ezerszer jobban tetszik, mint az első sötétebb. Az igazság valahol a kettő között van, mint általában...:)


6 comments:

CathlenKata povedal(a)...

Nagyon sokat haladtál a pillagós párnával is és a tigrissel is ne add fel!

Judit povedal(a)...

Komoly haladás ez, szép lesz!

Delfike povedal(a)...

Tényleg jól haladtál ezzel a tigrinccsel is.
Hihetetlen milyen színkülönbség van a két kép között.

Christine povedal(a)...

Szerintem csak én vagyok béna a fényképezéshez... Bár az is igaz, hogy már jó ideje nincs normális nappali fény, amikor meg lehetne, nem vagyok otthon fényképezni:)

Laucica povedal(a)...

Nem is laposodik:) Csak kicsit sok barnát hímzel mostanság, nem csoda, hogy nincs kedved!

katha povedal(a)...

már most szépséges :) ne hagyd abba! :)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon