Magnolia Flower (1)

Mostanában egyre kevesebbet hímzek. Nem azt mondom, hogy nincs kedvem, vagy alkotói válságban vagyok, egyszerűen csak mást szoktam esténként csinálni, és ez most így jó, hogy nem erőszakolom bele magamat a "kreatívkodásba", tényleg csak akkor csinálok valamit, amikor már hiányzik. Jó ez így, hogy másra is van időm, energiám.

Amikor éppen hímzek, akkor ezt a magnóliát varrogatom. Három hasonló képet szeretnék majd kihímezni, aztán paszpartuval, egy keretbe tetetni.


Ez lenne a három kép:

Magnolia Bud
Magnolia Flower

Magnolia Twig with Flower

6 comments:

Wassernixe povedal(a)...

Szerintem nagyon jól fog kinézni. Imádom a magnóliát!

Mónika povedal(a)...

Nagyon szép lesz! Ha hiszed, ha nem, nálam is itt lapulnak a minták, és én is arra gondoltam, hogy a hármat egy keretbe rakni. Sötétbarna keret, világos paszpartu, és a képek között ablak. A nappalimban tuti ott lesz ilyen felállásban, akárcsak Marjolein Bastin hortenziái.

IsaBella povedal(a)...

Na végre! Olyan rég óta várom az újabb bejegyzésed! Nagyon szép a mostani munkád is, biztosan gyönyörű magnólia lesz belőle. (:

Christine povedal(a)...

Mónika, elhiszem neked:) Néha annyira egy rugóra jár az agyunk:)) Én imádom a magnóliát, amikor Hévízen voltunk "nyaralni", kiélveztem a látványt, szinte minden háznál volt magnólia. Gyönyörű. Csak aztán sokat kell gereblyézni utána:))
Köszönöm lányok:)

Dóra povedal(a)...

Ez egy igazán klassz trió! Nagyon szépek együtt, mindent bele, hogy hamar elkészülj és legyen kedved az esti bökögetéshez. (bár mostanság nekem sincs olyankor valahogy kedvem)

Mónika povedal(a)...

Christine, örülök:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon