Baby Shamrocks Biscornu (1-2)

Kerestem magamnak egy egyszerű, de nagyszerű biscornu mintát. Annyira egyszerűt találtam, hogy egy egész napot csak azon ültem, hogyan is kell elkezdeni! Negyed szemek? Az meg miafene? Két napot készítettem a minta első részét, de kész vagyok vele! Innen már csak könnyebb lesz, remélem. Mert én inkább rájövök, mit hogyan csináljak, mint hogy elássam jó messzire a megkezdett hímzést (vagy nem?). Különben is, a kontúr ápol és eltakar:)

Nagyon tetszik, hogy sokféle öltésfajtából, részből áll össze ez a kis biscornu. Íme az első rész (ne nagyítsátok fel, mert akkor előjönnek a bibik, és különben is elcsúsztam fél sorral valahol, de szerencsére nem (nagyon) lehet észrevenni):

És a második résszel együtt:

Különben meg nem a mintán fogok elcsúszni... Most vettem észre, hogy már alig van a 683-as fonalamból, és fogalmam sincs, mikor jutok el üzletbe...

Közben türelmetlenül várjuk Pannit. Igaz, még csak ma van az első kiírt időpont, de én már nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz... Meg már nincs igazán kedvem holnap reggel negyed nyolcra kontrolára menni a kórházba, hogy akkor már a 6. legyek a sorban és csak fél 10 után jussak be... Próbálkozunk már mindennel, takarítással, sétával, verssel (Anni-Panni gyere ki, kész az ágyad ideki, kapsz tejet, cumit, tiszta pelust, rucit), és persze bizonygatom, mennyire várom és hogy szeretni fogom:


6 comments:

Rozy povedal(a)...

A biscornud nagyon szép lesz. Szépek a színei.
Egy ideje már olvasgatom a blogodat, és mikor láttam, hogy új bejegyzést írtál, már azt hittem megjött Panni. Utána rögtön kapcsoltam, akkor biztos nem írtál volna bejegyzést. Remélem könnyű lesz a szülés, és minden rendben lesz. Szorítok!

Clinique-Bogi povedal(a)...

A biscornu jól alakul!
Szorítok! Lehet, hogy a Mikulás hozza Pannit!? :)

Mónika povedal(a)...

Milyen izgalmas pillantok előtt álltok! Nekem úgy tűnik nagyon gyorsan eltelt ez a 9 hónap! Szorítok!

Betsy povedal(a)...

Drukkolok :)

Dora povedal(a)...

Én nem látom a hibát, de ha mondod ;)

Mindig izgulok, ha meglátom hogy van blogbejegyzésed, hogy vajon Pannis vagy nem Pannis :)

Christine povedal(a)...

Mikulás sem hozta a gyerkőcöt:) Biztos érzi ezt a hideget kint, jobb neki odabent... De most már szinte minden nap járnom kell kontrolára, úgyhogy jöhetne minél előbb! A doki már azt mondta, hogy bármelyik pillanatban megérkezhet, de azon kívül, hogy minden lépésnél úgy érzem, kiesik szegény, nem sok változást érzek:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon