Valerie Pfeiffer: Chorus Line #1

Panni mostanában imádja a madarakat, képes percekig is elnézni őket, amint ugrándoznak a fákon vagy a bokrok alatt. Így jutott eszembe, hogy elkészítem a szobájába Valerie Pfeiffer képét, amin hat kis madárka ül az ágon. A minta már úgyis ki volt régebbről nyomtatva, és úgy emlékeztem, hogy a színek is megvannak hozzá. Rosszul emlékeztem, négy hiányzik, de majdnem mind az ágból, így vígan nekiláthattam az első madárka hímzésének. A hiányzó fonalakat pedig beszerzem holnap, úgyis megyek a munkahelyemre elintézni az adós papírjaimat. Minden madárkát külön tervezek majd kontúrozni. Panamára, vagy valami hasonló anyagra kezdtem el, hisz rengeteg benne a féliksz, azokat pedig nem szeretem aidára hímezni. Az anyagot még anyu adta, mert ő nem tudott rá hímezni, ő egy rokonunktól kapta, aki nem tudott rá hímezni, ő egy...


Egyébként rájöttem, hogy azért nincs nagy kedvem mostanában hímezni, mert nincs is nagyon mit. Cssak egy elkezdett képem van, de az karácsonyi, így várhat. A madárkákból pedig ez lesz:


Ezt is dupla paszpartuval szeretném majd bekeretezni, de az még a jövő zenéje. Így is el fog tartani egy ideig, mert miután kimártem az anyagot, akkor vettem észre, hogy lesz rajta egy rakás kontúroznivaló:)

2 comments:

Edit povedal(a)...

Imádom ezeket a madárkákat! Már jó párat kihímeztem közülük. Egyébként amire hímzel, az nem panama, hanem valami jó kis hímzővászon. :)

Christine povedal(a)...

Nem ismerem túl jól az anyagfajtákat:) Egyébként elég nehéz rá hímezni, de nem adom fel. Imádom ezeket a madarakat.

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon