Múlt heti jóságok #7


Rég volt már ilyen, úgyhogy:

végre vettem magamnak is pár ruhát, már két éve csak a Panninak vásárolok. Egy új farmer és három hosszúujjú pulcsi jött velem, és nem fekete-fehér, hanem színesek, jupí

a DM-től kapott ajándék, egy jókora méretű hűtőmágnes, ami szétszedhető, rengeteg szó van rajta (szlovákul), és különböző romantikus üzeneteket lehet kirakni belőlük a hűtőre:)

kedden kicserélték az ablakainkat, nagyon sokat javított már így is a lakás kinézetén. Szerdán felszerelték a redőnyöket és a szúnyoghálókat is, már csak az erkélyajtó szúnyoghálója hiányzik. Azóta mindig fázom, mert egyfolytában szellőztetek:) a régi ablakokkal ezt nem igazán mertem megtenni... Annyira más, a konyha mintha világítana, mert ott még a régi szekrény-konyhabútor kombó van, ami fehér, és a sötétítő függönyt sem raktuk fel. Sötétítőt már csak a hálószobában használunk. Most már jöhet a gyerekszoba átalakítása. Mostanában ágyakat nézünk, de nem tudunk dűlőre jutni, én félek az olyan emeletes ágytól, ami alatt kis kuckót lehet kialakítani (bár mindkettőnknek ez tetszik), de Panni szerintem még nagyon kicsi hozzá

csütörtökön hívott anyum, hogy első díjat nyertem a Sára és Kata, valamint az Éva Kézimunka által megszervezett győri kézimunka kiállításon:) Életemben nem nyertem még semmit, úgyhogy ez nagy dolog volt a számomra. 5 képpel neveztünk be, én a két Nora Corbett tündéremmel, a Bistróval és a macikkal, anyu pedig a pávás képét vitte. Szombaton megnéztük a kiállítást, gyönyörűek voltak a kiállított képek, még mindig nem tudom elhinni, hogy én vittem el az első díjat:) 75000 forint értékű vásárlási utalványt nyertem - mivel egyszerre kell levásárolni, egy ideig el fog tartani, míg összeszedik nekünk a kívánt árut, mert készletet nem tervezünk venni, csak anyagokat és fonalakat:D

Ezzel a képpel nyertem el az első díjat:


szombaton keresztapum szülinapi buliján is jártunk, és Panni egész nap két copfosan futkározott, ez volt az első pár óra, hogy nem szedte ki a hajából, máskor kb. 5 percig (sem) tart. 



végre végére értem a Ragyogásnak, nagyon jó könyv, bár én eléggé féltem közben-utána-éjjel is. Ezután sem leszek Stephen King rajongó, de azért a folytatásra, az Álomdoktorra még kíváncsi vagyok. 

három pöttyös könyv is érkezett hozzám a rukkola jóvoltából, bár mostanában nagyon nehéz jó könyveket elcsípnem, valahogy senki sem akar Szlovákiába postázni, pedig én is mindig ingyen küldöm a könyveket, ezért egy kicsit el is ment a kedvem a rukkolázástól...

még augusztus végén "véletlenül" lefotóztattuk a Pannit profi fotóssal (egy üzletközpontban csatangoltunk, ott volt egy kis akció, ingyen fotózták a gyerekeket, csak úgy koszos zokniban, elaludt ruhában, kócos hajjal...), pénteken pedig megérkezett a kép, már rég el is feledkeztem róla.


Jó hét volt, na:)

9 comments:

Rozy povedal(a)...

1. Gratulálok az első díjhoz, fantzasztikus, elhiszem hogy jó kedved kerekedett tőle, és jól költsétek el a nyereményt :-)
2. Panni nagyon cuki kislány, olyan jó végigkisérni ahogy megszületett és nől
3. Az én fiam utálta az emeletes ágyat, 8-9 éves volt, mikor felköltözött, azóta már le is cseréltük
Tetszenek a "jóság" bejegyzéseid, ebben a rohanó világban értékelni kell a legkisebb örömre való okot is.

Edit povedal(a)...

Gratulálok az első díjhoz és a nyereményhez! :)
Panni csodaszép kislány!!!

Jucus povedal(a)...

De jó volt olvasni a beszámolód! Néha magunkra is kell áldozni göncök tekintetében, mert nagyon ki tud fogyni az ember!
Irány a DM! :o) Imádom az ilyesmiket!
A felújításhoz kitartást!
A díjadhoz meg szeretettel gratulálok, igazán megérdemelten kaptad!
Panni tündér egy kis nőci!

Kristína povedal(a)...

Bizony, sokkal jobban telt a hetem, hogy pozitívan vettem a dolgokat. Valahogy vidámabbnak, jókedvűbbnek éreztem tőle magamat. Úgyhogy próbálom folytatni, bár a héten nem nagyon ment:)
Igen, Panni jó nagy lányka már:) Lassan két éves már. Hogy rohan az idő...

Vera povedal(a)...

Kicsit késve,,, de gratulálok a dijadhoz...
Szépség milyen nagy lett...hogy megy az idő..

Anonymný povedal(a)...

Gratulálok a kiállítás megnyeréséhez - és a meseszép hímzésedhez! Gratulálok Pannihoz is, aki a hímzésednél is szebb! :) :) :)
Brigi

Christine povedal(a)...

Köszönöm szépen:)

Mónika povedal(a)...

Nagyon régóta szerettem volna már gratulálni a kiállításhoz! Ügyes vagy, és csodálatosak a képek!
Beváltottad már a nyereményed? Megnéztem neten a kiállítás képeit, teljesen belelkesedtem, amikor megláttam, hogy mennyi képet töltöttek fel, és meg kell mondjam, felháborodtam a fényképek minőségén.Most őszitén, elmosódott, életlen képeket, pláne 200 db-ot minek töltöttek fel? Olyan csalódott lettem, vártam a közeli képeket, hogy kigyönyörködhessem magamat bennük.

Panni már két éves? Durván rohan az idő... Nagyon édes kislány:)

Írj sokat, olyan jó mindig betérni hozzád! :)

Kristína povedal(a)...

Köszi, Moncsi:) Én csak úgy fél szemmel néztem át a képeket, mert valahogy összecsaptak a hullámok akkor a fejem fölött. Hát nem tudom, pedig rendes fotósuk volt:) A nyereményt most pénteken fogjuk beváltani. Pár fonalat szeretnék venni a következő projektekhez, valamint sok-sok anyagot (egy életre:), remélem vannak ott érdekes anyagok is - csillámos, különböző színű, stb... Szeretnék még egy kis ollót is, a többi meg majd ott elválik. Anyu egyébként már a felét elköltötte fonalakra, remélem azért nekem is marad valami:D

Panni december 9-én lesz két éves, de bizony nagyon-nagyon gyorsan halad az idő, alig bírom kapkodni a fejem. Most már beszél is, néha még a maga nyelvén, de sokszor napokig nevetünk, mit mond... És már csak 10 hónap az oviig, ez azért tényleg durva. Reméelm még nem kell szeptemberben visszamennem dolgozni;)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon