Múlt heti jóságok #8


Y Panni szobája majdnem kész, nagyon szereti, és én is Y sikerült venni télikabátot és őszi rövid csizmát magamnak Y 4 olyan könyvet happoltam a rukkolán, amire már régen vágyom: 2 Anne Shirley könyv, amiket már könyvesüzletben sem láttam rég, a Büszkeség és balítélet (már csak ez a kötet hiányzott a Jane Austen könyveim közül), valamint a Nyakigláb apó, ami a legkedvesebb pöttyös könyv szerintem. Külön öröm, hogy el is küldik, ami nagy szó, nem nagyon akarnak külföldre postázni. Alig várom, hogy megérkezzenek. Kettőért át kell majd ruccanni Győrbe, de legalább megnézzük majd a karácsonyi vásárt Y nyitottak egy új ugriparkot a közelünkben, szerdán 2 órát ott töltöttünk délelőtt, Panni úgy kiugrálta magát, hogy csupán egy percbe tellett az altatás Y megírtam molyon a könyves kívánságlistámat, tényleg csak olyan könyvek kerültek rá, amiket nagyon-nagyon szeretnék Y Gilmore Girls (újrakezdtem, most tartok a 2. évadnál) Y Éhezők viadala mozi - A kiválasztott - szerintem nagyon izgalmas volt Y 16 éves alapsulis osztálytalálkozó - bár kevesen voltunk, de a legeslegjobb barátaim. Rengeteget koptattam a szám. Vicces (vagyis inkább szomorú), hogy az alapsulis legjobb barátnőmmel egy városban élünk már ezer éve (és tudjuk is ezt), és csak most beszéltük meg, hogy találkozni fogunk a héten. Már alig várom.

2 comments:

Rozy povedal(a)...

Annyi közös pontoto találtam:
Nyakigláb apó - szerintem is a legjobb pöttyös könyv, rengetegszer olvastam még felnőtt fejjel is,
Jane Austen - imádom, a fiam vasárnap volt az Éhezők viadalán :-)
és ami a legfontosabb a Gilmore lányok a kedvenc sorozatom, megvan CD-ken, volt hogy egy egész éjszaka néztem. Állítólag folytatják a sorozatot 2015-ben.
ezek igazán jóságok voltak :-)

Kristína povedal(a)...

Én valahogy még sosem jutottam a Gilmore Girls végére, valahol mindig elakadtam, de most nekiduráltam magam, mert olyan hiányérzetem van... De imádom azt a sorozatot.
Jövő héten újra írok jóságokat, megint van egy csokorra való szerencsére:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon