Mostani kedvencek #2

Arra gondoltam, ha már ilyen szép tavaszi hátteret találtam magamnak, illő lenne egy kicsit foglalkozni is a bloggal. Sok-sok tervem volt a bloggal kapcsolatban (is) ebben az évben, de nehezen indul be a dolog. Mostanában Panni is elég későn alszik el, olyankor már semmi kedvem hímezni vagy blogolni. Egyébként azért alkotgatok, de az egyelőre titkos, hamarosan hozom. 

Addig is megmutatom az új kedvenceimet. Szinte minden nap felmegyek pár percre a pinterestre (általában reggel, amikor Panni még alszik), így sok új blogot ismertem meg. Azokat mutatom most meg, amik felkerültek a telefonomban a kedvenc oldalak közé, és minden nap megkukkantom, van-e valami újdonság.Nagyon jó olvasni ezt a blogot. Fotózás, életmód, kreatív ötletek, gasztronómia és könyvek... Eléggé egyezik az érdeklődési körünk, főleg ami a könyveket illeti. Nem is egyenként ír a könyvekről, hanem írónként, sorozatonként, megegyező témaként gyűjt össze többet. Szép, letisztult a blog kinézete és stílusa is. Egy blog a kertészkedésről. Szeretném ebben az évben kicsit felturbózni a balkont, eddig kimenni is utáltam, valahogy visszataszító egyelőre. Virágok is lesznek, futómuskátli, lógó eper... Ebben a blogban sok tippet találtam, és szeretem az inspiráló képeket is balkonokról vagy kertekről. Nemrég felkerült egy ingyenesen letölthető könyv is 12 hónap a balkonon címmel, amiben összefoglalja az egész éves balkoni teendőket.
Ez a blog pontosan arról szól, mint amit a cím is mutat:) A szerzője egy háromgyermekes anyuka, a legkisebb nemrégiben született. Nagyon szeretem a posztjait, mindenben megláttatja a szépet, a jót. Örülök, hogy nem az az elszállott fajta, hisz többször is írta, hogy azért náluk sem minden fenékig tejfel, ő is gyakran fáradt és ingerült a gyerekekkel. Rengeteg jó ajándéktippet is adott már, szeretem a VasárnaPillanatok rovatát. Gretchen Rubin Boldogságterv című könyve alapján találtam rá.
Erre a blogra csak a héten találtam rá, még nem győztem átböngészni, de nagyon szép dolgokat készít filcből. Külön tetszik, hogy előszeretettel használja a pasztellszíneket.

Jó böngészést:)
 
christine blogja Blog Design by Ipietoon