Helló május!


Örülök, hogy vége ennek a hónapnak... Sajnos a kórházasdi rányomta a bélyegét az egész hónapra, sokáig nem bírtam magam összeszedni lelkileg, és nem is emlékszem, milyen jó dolgok történtek. Csak a hónap végi vásárlásdömping és a Petitől kapott két hobbipóló javított a helyzeten (de ez egy következő bejegyzés lesz, össze kell szednem a bátorságom, hogy kiteregessem a szennyest Peti előtt:), valamint Peti hangos kacagásai, Panni bemondásai és az utolsó áprilisi meleg nap. Panninak vettünk egy csodaszép rucit lagzira, és csakazértis meghorgoltam a Converse kiscipőt. Na és nyertem 50 eurós ajándékutalványt a közeli bevásárlóközpontba.

Május tartalmas hónap lesz. Holnap Pannival oviba megyünk beiratkozni (legalábbis remélem, hogy felveszik). Ha már a munkám közelében leszünk, egy kicsit beugrok megmutatni Kispetit, Peti pedig sötétítő fóliákat tettet fel az autónk hátsó ablakaira, hogy a gyerkőcök ne főljenek majd meg nyáron. Kedden Kispeti megkapja az első oltásokat, remélhetőleg nem lázasodik be utána. Mivel betöltötte a három hónapot, a városházára is el kell mennünk, kapunk utána egy kis "zsebpénzt", valamint megbeszéljük a névadója időpontját is. A hónap közepén lagziba megyünk, utána pedig Panni egy hétig Léván lesz a nagyszülőknél. Anna unokatestvérem érettségizik, május 29-én pedig gyereknapozunk egy jót. Ma pedig elkezdődött a Downton Abbey 4. évada magyarul, és jó kis könyvek is várnak rám, a hokivilágbajnokságon pedig természetesen a szlovákoknak szurkolunk majd.

Májusban szeretnék:

  • igazi regényeket olvasni - áprilisban szinte csak életmód témában olvastam, pedig rengeteg jó könyv vár a könyvolvasómon
  • unokatestvérem felesége kért a lányuknak egy kis képet a születésnapjára, párnát fog belőle készíteni
MÁJUSI KIHÍVÁSOK
  • Jillian Michaels 30 Day's Shred (első nap első 8 perce kipipálva, ezután lefagyott az internet a tv-n)
  • lomtalanítani a gyerekszobát
  • 2 épkézláb dolgot készíteni és felrakni a Sashe-ra
 
christine blogja Blog Design by Ipietoon