Újabb könyvjelző

Legutóbb írtam, hogy megint közbejött egy megrendelés. Mivel a sashe-ra nem sok mindent raktam még fel, nem is kéne csodálkoznom, hogy megint egy könyvjelzőt kértek. Valahogy a tavalyi év ezek jegyében telt, nem is számoltam, mennyit készítettem el (azért nem olyan sokat, na...).

A megrendelő hétfőn küldött egy képet, hogy ő pont ugyanolyat akar, de még péntekig, ha lehet. Ami azt jelentette, hogy legkésőbb szerdán postára kellett adnom. Igazán megtanulhatnék már nemet mondani... Gondolom ez a kétszeres stressz - hogy a könyvjelzőt két nap alatt készítsem el, és a színátmenetes fonalat is használjam fel jövő hét végéig - sem tett jót a betegségemnek...

A különbség az én patkányom és a kép között az arcában volt, az orra kissé hegyesebb, a szemei jobban előre néznek, a teste pedig jóval vékonyabb.

Ezt a könyvjelzőt készítettem tavaly:


És ez volt a megrendelő elképzelése:


Végül megegyeztünk, hogy a teste lehet sötétebb fonalból, a lábai lehetnek rózsaszínek. Így végülis csak a testét kellett vékonyabbra készítenem, és az arcát átvariálnom. Igazából csak a minta második és harmadik sorát változtattam meg azzal, hogy nem szaporítottam, 6-6 rövidpálcával készítettem, így kicsit hegyesebb lett. Utána már a minta szerint haladtam. Végül még a szemeket és füleket kellett szorosabban egymáshoz illesztenem, és voilá, kész is lett:



Így egymás mellett látva a két képet azért még lehetett volna kicsit kisebb a feje, de már mindegy, a megrendelőnek megfelelt, én pedig kidőltem a náthától.


1 comments:

IsaBella povedal(a)...

Nagyon jó lett!

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon