Fíha, ujjbábok

Az elmúlt héten egy Fíha baba és ujjbábok készültek nálam. Minden egyes befejezett dologgal közelebb vagyok a fináléhoz és a döntéshez: vajon hogyan tovább? Egyelőre nem tudok ezen gondolkodni - a munka is rendkívül stresszes, és otthon is van mit csinálni.

Az ujjbábok a szokásosak, most már a cica és az egér arca is megfelel az elvárásaimnak, ami nálam nagy szó. Már a 177. állatkánál tartok. Már csak kb 60, és kész is vagyok:) Panni modellem pedig megmutatja, hogy állnak az ujjbábok a gyerekujjacskákon. 20 fotóból ezen az egyen nem mosolyog alulról, kíváncsi vagyok a holnapi karácsonyi fotozás után milyen képei lesznek...Fihából talán a hatodik vagy hetedik készült, nem is tudom. Szerintem az első próbálkozásom után (ami Pannié lett), egész jól felfejlődtem. Fíhát készíteni egyébként egy végtelen történet, amikor azt hiszem, már mindent elkészítettem, még kismillió részletet kell kidolgozni, felvarrni, hímezni. Ettől függetlenül szeretem csinálni:)Mára csak ilyen gyors bejelentkezéshez futotta:)

3 comments:

Éva povedal(a)...

Nagyon ügyes vagy aranyosak ezek a kis figurák!

Anonymný povedal(a)...

Ujjbábok egytől egyig cukik. :) 177 darab már kész + még 60 folyamatban? Elismerésem, ez rengeteg! Ez már professzionális munka, szinte egy másodállás.
Fiha elképesztően részletgazdag, a kabátkája szegélye, a cipőfűzője, a sokféle vidám szín.
Szépséges huncut szemű lányod van. :)
zugolvasód, Brigi

Kristína povedal(a)...

Kedves Éva, köszönöm!

Kedves Brigi, köszi:) a 60-ba még bele sem kezdtem, de karácsonyig még vár rám. Szeretem őket készíteni, de nagyon babra munka... gyerek is szeretnek vele játszani:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon