PIF - Hortenzitának

Hortenzita jelezte, hogy megérkezett az ajándéka, úgyhogy most már megmutathatom én is a fázisfotókat hozzá:) Nagyon örülök neki, hogy a könyvjelző tetszést aratott nála, nagyon-nagyon nehéz egy olyan lánynak ajándékot készíteni, aki ennyire kreatív mint ő, úgy, hogy lehetőleg valami újat, mást mutass neki. De azt hiszem sikerült! Nagy lelkesedéssel csináltam, és nem is annyira bonyolult elkészíteni, mint ahogy kinéz.

Mióta blogolok, még nem is csomóztam, úgyhogy nem is tudhattátok, hogy ilyet is művelek. De egy ideje megjelentek nálam a csomózós linkek - akkor jöttem rá, hogy nekem könyvjelzőt kell készítenem! Ebben a mintában az volt a legnehezebb, hogy két ugyanolyan egyszerű minta volt összecsomózva, és nagyon kellett figyelni a fordított csomókra... Párszor visszafejtettem, de mindjárt elsőre megtaláltam a módját, hogyan is kell csinálni. Így kezdődött:

Így folytatódott:D Eléggé szenvedtem néha, de megérte:D

És ez lett belőle:
A befejezéshez a szálakra nagyobb gyöngyöket szerettem volna fűzni, de ha azokat is rárakom, be sem lehetett volna csukni a könyvet. Így maradtak a szálak (kicsit hosszabbak, mint a képen, szépen kikandikálnak egy A5-ös könyvből, kipróbáltam:) Szét nem szabadna jönnie, mert minden csomó kétszer van megkötve.
Mivel Hortenzita az egyetlen jelentkező a PIF-emre, úgy néz ki, be is fejeztem az ajándékozást egy időre, de ha akar valaki, 2en még jelentkezhetnek:)

Hortenzita, használd egészséggel, sok-sok jó könyvet hozzá!

8 comments:

hortenzita povedal(a)...

KÖSZÖNÖM!!!
Én rögtön gondoltam, hogy ez nem lehetett egy gyors és egyszerű munka! Köszönöm azt is, hogy ennyi időt és türelmet szántál rá(m)!

Soleil povedal(a)...

De szép ez a könyvjelző! Eszembe se jutott volna, hogy könyvjelzőt is lehet csomózni. Táska meg virágtartó mintáim vannak valahol, de még sosem próbáltam a csomózást.

Christine povedal(a)...

Hortenzita, használd egészséggel:)
Soleil, végülis ez két karkötő összecsomózva, nem egy nagy művészet:)
Az összegubancolódás meg csak azért volt, mert azt hittem, sokkal több fonal kell hozzá.

Ida povedal(a)...

Szeretnék jelentkezni a PIF-edre! Lehet még?

Christine povedal(a)...

Szia Ida!

Bár már betelt a 3 emberkével a PIFem, szívesen készítenék ajándékot. Blogod nincs?:)

Ralina povedal(a)...

Ügyi vagy! Szép ajándék.

Anonymný povedal(a)...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室

Angi povedal(a)...

Jujj, most találtam Rád, szinte vadászok azokra a kreatív blogokra ahol csomózott karkötők is készülnek! Minden munkád nagyon szép! :) De a karkötők.. :):)
Üdv: Angi

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon