Butterfly & Clematis keretezve

Olyan sok mondanivalóm van, hogy szerintem sohasem fogom magamat behozni. Valószínűleg most is csak ezt az egy bejegyzést írom, mert még dolgozom...

Szóval elkészült a Butterfly keretezése, még éppen időben karácsony előtt, de eddig nem akartam megmutatni. Szerintem nagyon jó munkát végeztek a keretezők, és úgy gondolom, hogy én is színben illő paszpartut és keretet választottam, úgyhogy a keretezőt megtartom:) Csak egy bibi van a képpel, amikor a mamám a kezébe fogta, akkor láttam meg a hátulján, hogy az akasztót fordítva tették rá, és így fejjel lefelé van a kép... Jócskán elkámpicsorodtam, de mindenki azt mondja, hogy így is jó, de nekem nem tetszik, mert tudom, hogy a képnek fordítva kell lennie és kész! Úgyhogy először akasztócsere lesz.

Ilyen igaziból:


És ilyen lenne megfordítva:


A képet egyébként anyu kapta karácsonyra. De egyszer nekem is kell!!!! Egyelőre aratom a rokonság körében a dícséreteket, remélem megrendelést nem kapok:)

5 comments:

nöné povedal(a)...

Nagyon szép lett a kép! Az irányát pedig Te tudod, szerintem is úgy az igazi, ahogyan készült!
Szeretném megköszönni Neked a kézmelegítő elkészítéséhez nyújtott segítségedet. Hálám "örökké üldözni" fog. Mindent pontosan úgy készítettem, a Te adataiddal, ahogyan azt leírtad, a késztermék tökéletes lett. Ha van időd, kukkants be hozzám. Kellemes pihenést, boldog új évet Neked!

bucilla povedal(a)...

Gratulálok a képhez Kriszti!
valóban passzol minden hozzá, a paszi is és a keret is!

Anonymný povedal(a)...

Szia Cristine!
Csodálatos lett a kép!
Kreativitásban és alkotásokban gazdag, mindenekfelett boldog és áldott új esztendőt kívánok neked és szeretteidnek!

Fauna povedal(a)...

Szegény pillangót fejre állította a keretező? :)

Christine povedal(a)...

Igen, és az anyum ki is tette, mert hogy így is szép:)
De én mindig látom rajta, hogy fordítva van...

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon