Puszilkodós gyerkőcök

Lányok, nem tudja valaki legalább a tervezőjét ennek a mintának? Már kb. egy éve keresem, egyszer megvolt a minta, de nagyon rossz minőségben, úgyhogy kitöröltem. Szívesen megvenném, ez az álomképem...:(


10 comments:

Anonymný povedal(a)...

Sajnos nem tudom, de írj e-mailt az Éva kézimunkához. Én egyszer elküldtem egy ismeretlen képet, és megmondták, hogy ki tervezte, meg, hogy már nem kapható... De segítenek az biztos :)

Soleil povedal(a)...

Christine, nekem megvan a mintája, bár nem tudom, milyen a minősége. Holnap átküldöm neked, jó? Egyébként ez egy román gobelinminta, de szerintem xszemmel ugyanúgy ki lehet varrni. Madeirával vannak megadva a színek, de a fonalakat is lehet látni, hogy melyik milyen szín.

Christine povedal(a)...

Hát az csodálatos lenne:) Már kb. egy éve próbálok újra rátalálni, és néha órákig képes vagyok keresgélni a Picasán, mert régebben ott találtam. Azonnal belekezdenék azt hiszem:)

Claudius, neked is köszönöm a válaszodat!

Jucus povedal(a)...

Christine, kukkants be hozzám, játszani hívlak!

Soleil povedal(a)...

Nézd meg a gmailed:-)

Christine povedal(a)...

Köszönöm Évi:)))

Delfike povedal(a)...

Látom pjutko megelőzőtt,azért én is játékra hívlak!

Anonymný povedal(a)...

Szia!

Helga vagyok, régóta olvasom a blogodat, nagyon szeretem. Velem ma jött szembe ez a kép! Látom, már megkaptad, örülök neki! Én is keresztszemezem, remélem már el is tudtad kezdeni!
Bocsi, hogy csak névtelenül tudtam bejeletkezni!

Christine povedal(a)...

Szia Helga,
örülök, hogy Te is olvasol, légy üdvözölve:)
Sajnos a képet még nem hímzem, mert az autósuli kitölti az egész félévemet, főleg még ezt az egy hetet, de jövő héttől nagyban nekiállok:))
Neked nincs blogod?

Anonymný povedal(a)...

Szia!
Nincs blogom, bár gondolkodom rajta! Nagyon szépek a kötött és a hímzett műveid is! A macikáid különösen kedvesek! Drukkolok a sikeres autós vizsgáidhoz!
Szerettel
Helga

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon