Kimerülve


Hát, újra itt vagyok... Nálam az év első 3 hónapja mindig úgy elúszik, hogy észre sem veszem. Képtelen vagyok figyelni a körülöttem lévő világra, ilyenkor csak a munka létezik. Napi 13 órákat ledolgozom, a hétvégéket is. De most már lazább a helyzet, zárások, adóbevallások készen vannak, már csak a nyomtatványokat kell kiírni. De ez már a legjobb része az egésznek.

Nem sok mindennel foglalkoztam ez alatt az idő alatt, inkább csak olvasgattam. De azért tegnap este befejeztem az egyik PIF ajándékomat, már csak össze kell állítani, aztán indulhat is útnak. Bogi, lehet tiéd az első? :) Egyébként egy hely még kiadó... Lehet, hogy sorsolni fogok majd, ha odajutok.

Én is megkaptam az ajándékomat Belindától, még múlt héten, de sajnos most hétvégén megyek haza szülinapom óta először, annyira izgulok már...

Aztán még csináltam pár négyzetet a takarómhoz, apasztom a kb. 150-es lemaradásomat... Jó lenne már karácsonyra elkészíteni.

Macikat is hímezgettem, a háttérrel bajlódok, de napi egy folt után elmegy tőle a kedvem. Kéne már találnom egy új képet, amibe belevethetem magam. De ma még a mintás CD-jeimet sem találtam meg... Pedig úgy néz ki, hogy anyut is megfertőztem, kell neki találnom egy jó mintát, amit kihímezne.

Mára ennyit, ha már lesz valami értelmes mutatnivalóm, jövök:)

2 comments:

Éva povedal(a)...

Remélem, a hét végére hozod! Amúgy a Görföléknél találtam neked teritőmintákat,12-euért.

hortenzita povedal(a)...

Köszönöm a kommentet!

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon