Márti kerestetik:)


Márti, ha még olvasol, légyszi hagyj üzenetet:) A PIF-felhívásomra irtál, hogy szívesen jelentkeznél hozzám. Szeretnék egy kissé jobban megismerni, hogy mit is készíthetnék Neked!

Úgy döntöttem, hogy a harmadik PIF-esem Belinda lesz, ha már így mindenkivel visszaajándékozzuk egymást. Jó lesz így? Vagy valaki még akar jelentkezni?:)

4 comments:

LAndi72 povedal(a)...

Szia Kriszti!
Én ugyan nem vagyok Márti és nem is a felhívásodra jelentkezem, hanem a figyelmetlenségemet szeretném helyre hozni, ha még lehet.
Tavaly nyáron hagytál egy megjegyzést és dicséretet a blogomon, de én mint kezdő, nem tudtam, hogy tudnék üzenni Neked.
Nem is nagyon írogattam akkoriban, most jutottam oda, hogy újra kedvet kaptam hozzá.
A Calendar Cats mintára gondolok, akkor írtad, hogy sehogyan sem tudod megszerezni. Ha még keresed, én elküldöm Neked. Csak írj egy email-címet.
A PIF-fel kapcsolatban: egy kicsit elszomorodtam, mert a Multin ugyan én is indítottam PIF-et, de senki nem jelentkezett hozzám. A Norvéghalász néven blogoló Szuzihoz (akihez én jelentkeztem) sem jelentkezett rajtam kívül senki.

márti povedal(a)...

Szia Kriszti!
Én vjelentkeztem hozzád még a héten írok bővebben.Ide írjak,vagy inkább e-mailt?Igen,szoktalak olvasgatni,és még sokakat,glogírásra viszont még mindig nem szántam el magam.
Szia Márti

Christine povedal(a)...

Andi, sikerült megszereznem azóta a macsekokat, de azért köszönöm szépen!
A PIFemre nekem is a sokadik felhívásomra jelentkeztek. Szerintem az a gond, hogy sokan indítottak már ilyen játékot, és ahány ember, annyiszor 3 emberkét hív a saját játékába, és lássuk be, a blogolók száma is véges... Nekem is "csak" két jelentkezőm van, a harmadikat magamnak választottam ki.

Márti, olyan jó, hogy meglettél:) Emilt írj légyszi, köszönöm!

Jucus povedal(a)...

Játszani hívlak, ha van kedved!

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon