Életjel és díj

Sziasztok!

Gyorsan írok ide egy bejegyzést, mert párom panaszkodik, hogy nem írtam semmit...

Tegnap szerencsésen hazaérkeztünk az egy hetes táborból, beszámoló később. Hazafelé megejtettünk egy szép kirándulást Bajmócon, beszámoló később képekkel. Szuper volt, csak nagyon kifáradtunk már a végére, és a fürdőkád, saját ágy is lelkesen hívogatott már, de hátra volt még 2,5 óra út Pozsonyba. Túl vagyunk a lagzin is, ami szintén nagyon jól sikerült, a felvételin is, amire végül nem mentem - nem az én hibámból - beszámoló szintén később. Átköltözködtünk, most már szépen össze is vagyunk pakolva, igaz még nem használtuk ki nagyon az új lakást, mert egy hetet voltunk csak ott a tábor előtt, de már most szuper... Beszámoló fotókkal - mikor is? Később:) Internetünk és tévénk még nincs, azért is lesznek bejegyzések csak holnap, mert a képeket még nem dolgoztam fel, azt ma délután fogom, és holnap jegyzetelek munkában:)

Mi is volt még? Jaaaa igen, díjat kaptam:) Méghozzá nem is akármilyet, One Lovely Blog Awardnak hívják, és Katica, Bogyimami, Dominika, Betsy és Soleil is meglepett vele, nagyon köszönöm mindegyikőtöknek! Bár igazság szerint nem nagyon érdemlem meg mostanában ezeket a díjakat, de úgy érzem, mára visszakerült minden a megfelelő kerékvágásba és lassan újra alkotásba kezdek. Bár ez alatt a két hét alatt szinte egy x-et sem böktem semmibe, délután összeszedem az összes félkész művemet és lefotózom őket, hogy azért lássam, csinálok is valamit:)


Most 7 embert meg kéne jelölnöm, akinek továbbadom a díjat, de már 3-szor végigért a díjazás. Azért muszáj mégis valakiket megemlítenem, ők azok, akikre türelmetlenül várok, hogy írjanak már, annyira szeretem őket olvasni. Ők pedig:

Katica - benne egy író veszett el, ha nem kettő:)
Ralina - csodálatosak a munkái
Dóra - mert egyszerűen nagyon bírom olvasni:) Ráadásul szintén csodákat művel a tűivel!

Még valamit! Még a tábor előtt kaptam kommentet egy kedves olvasómtól, aki szintén szlovákiai magyar, az emil címét is megadta, szeretnék neki válaszolni, de akkor nem volt időm a lagzi miatt, mostanra pedig kitörölte a kommentet... Ha magadra ismersz, kérlek írj még egyszer a kristina pont babicsova kukac gmail pont hu címre! Sajnálom, hogy megvárakoztattalak...

Mára ennyi, holnapra remélem hozok képeket is:)

4 comments:

Ralina povedal(a)...

Köszönöm szépen! :)

Dora povedal(a)...

Nagyon köszönöm :)
Hm, én nem merném lefotózni az én félkészeimet :-DDDDD

Anonymný povedal(a)...

Nagyon szèpen koszonom èn is. Azt is, amit ìrtàl, hogy egy ìrò veszett el bennem... de nagyon elveszett, nem is talàlom, pedig keresgèlem mindenhol.:-)
En is ugyanigy vagyok fèlkèszeimmel, minden csak ùgy àll, semmit sem fejezek be, meg szègyellem is mutogatni, de biztos a meleg is teszi.

Christine povedal(a)...

Én végül csak négyet találtam, amiből a macsekot tegnap már majdnem kivégeztem, már csak a kontúrozás hiányzik. Plusz 4 dolog, aminek a hímzés része már kész van, csak össze kell állítani. Azért szerintem nem olyan sok:))

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon