Tavasz vaaaan!

Végre tavaszodik! Nagyon szeretem ezt az időszakot, felőlem lehetne egész évben 20 fok körüli hőmérséklet. Se meleg, se hideg, szélcsend... Jó reggel madárcsicsergésre ébredni, és délután is világos van még, amikor megyek haza. Lassan a zárási időszaknak is vége, egyre jobb a kedvem.


Ma elmentünk görkorizni, megláttuk, hogy a tó tele van hattyúval, úgyhogy fényképezőgéppel felszerelkezve mentünk vissza.  Szép volt a természet, még őzikéket is láttunk. Azért jó messzire elmentünk, nincs is már kondim, de hát mikor volt?:) Egy kis tavaszi kényelem, a mólón ülve, felfázásban reménykedve? 


Vad Tofuka. Csak más színben, más környezetben. Meg más a füle. Meg az alakja. Meg a mérete. De azért hasonlít. Anna Bubónak nevezte el. Én Tofunak, természetesen.Petinek bejött a hátsóm fényképezése. Mondjuk igaza van, ez az egyetlen jó "profilom". 


Itt valahol őzikék is vannak :O


Anna szerint azok a barna izék a távolban csak valami szemetek. Én még reménykedem. Így utólag úgy nézem, ez nem az a kép, de sebaj, a barna "izéket" néztük.


Kár, hogy nem fogadtunk...3 comments:

IsaBella povedal(a)...

Náluk még csak most kezd tavaszodni. Olyan jó volt ma úgy jönni haza suliból, hogy megszabadulhattam a sapitól és a szél belekapott a hajamba! :D
Gyönyörű helyen laksz! A hattyúk, a tó, az őzikék! Nagyon csodás! (:

Christine povedal(a)...

Pedig ha hiszed, ha nem, ebben a faluban szinte semmi sincs:) Még én is meglepődtem szombaton, hogy jéééé, természet?:)
Itt már 20 fok volt szombaton, nagyon szép idő. Most kicsit hidegebb van, de sebaj, a tél már elmúlt.

IsaBella povedal(a)...

Hát, nálunk is lassan melegedik. (: Mondjuk reggelente még mindig -3/-5 fok van, de napközben felmegy 10-15 fokra is. (:

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon