Dimensions - European Bistro (5)

Ha már előbb említettem a bisztrót... Múlt héten szerdán rosszul éreztem magam, úgyhogy otthon maradtam pihenni, csütörtököt meg csak úgy ráhúztam, mert jó volt otthon. Kicsit beleböktem a bisztróba, és úgy elkapott a láz, hogy úgy éreztem, muszáj hétvégéig befejeznem. Szombaton tehát bevackoltam magam a tévé elé, és addig hímeztem-hámoztam-(visszafejtettem), míg végül befejeztem a kép hímzés részét. Már csak a rengeteg kontúr van hátra, de annak is nekiláttam tegnap este, és már van egy jó kis bicajom.

Itt tartottam csütörtökön:



Ez pedig a kész kép:



A legjobb a hímzés befejezésében, amikor elpakolhatom a fonalakat, felírom, mi fogyott el, és veszek helyettük. Na azt nagyon szeretem. Meg persze azt, hogy lassan újba kezdhetek:)

4 comments:

Laucica povedal(a)...

Sárga vagyok az irigységtől!:) - na nem a rengeteg kontúrozás miatt, hanem hogy ilyen közel vagy ennek a zseniális képnek a végéhez! gyönyörűűűűű lesz!

Christine povedal(a)...

Hááát tudod, július közepén költözni szeretnénk saját lakásba, addigra jó lenne befejezni, hogy legyen mit kitennem a falra:)

CathlenKata povedal(a)...

Csodás!
A páva is álomszép,gratulálok!

Edit povedal(a)...

Lelegzetalallitoan gyonyoru es micsoda hatalmas munka lehetett! Nagyon tetszik a kep, van nehany kirakonk hasonlo hangulatu kepekkel :)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon