Bemutatom Sára Annát:)

Amíg merő bordel a lakásunk és babám sem engedi, hogy összegörnyedt pózban hímezzek, sajnos be kell érnetek a panaszkodásommal vagy az aktuális babaüggyel:) Most is egy ilyen poszt következik. 

Tegnap ugyanis kiderült, hogy a kis pocaklakó nem más, mint Veress Sára Anna személyesen, Pannika, kicsihusi, most már mindegy, a lényeg, hogy lány:))) Apuci, készülj fel (főnököm ma már valami fegyvereket ajánlgatott, hogy nem ártana beszerezni...).






És most végre hosszú idő után nem Pozsonyban fogjuk tölteni a hétvégét, Selmecbányára megyünk a nyaralóba, annyira várom már, hogy kimozduljunk... Van tervem hétvégére, remélem sikerül is valamit csinálnom (természetesen már a Pannival kapcsolatos:)

6 comments:

IsaBella povedal(a)...

A kis Panna már most gyönyörű kisbaba! :) Köszi a képeket! :) Kellemes hétvégét, sok-sok pihenést! :) Már ha a kis pocaklakó engedi. :)

Angi povedal(a)...

Gratulálok a picurhoz, és ha megfogadsz egy jóindulatú tanácsot: most pihenj nagyon-nagyon sokat, korábban én is legyintettem rá, de mostanra már bánom, hogy nem hittem azoknak, akik ezt mondták :)
Jó egészséget kívánok nektek és élményekkel teli szülést!

Betsy povedal(a)...

Gratulálok a KisLányotokhoz! Gyönyörűséges baba :) A selmecbányai pihenésnek kérlek helyettem is használd ki minden percét :) ...még mindig szerelmem a Városka :)

Laucica povedal(a)...

Helló kislány:)))

Dóra povedal(a)...

Örülj, hogy lány! Írta Janikovszky Éva:-D Én csak negyedjére örülhettem:-D Gratula a kislányhoz! A lényeg, hogy egészséges legyen. Már nincs is sok időd hátra! Kitartás, ennél már csak nehezebb lesz, ha egyre nagyobb lesz a pocak! Aludj sokat, abból sosem lesz elég a későbbiekben!

Christine povedal(a)...

Köszönöm a kedves kommenteket, nagyon örülök, hogy Panni lesz, nem Máté:)
A pihenést még egy kicsit halasztom, de amint elkészül a lakás, behozom a lemaradásomat, ígérem!

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon