Napi mosoly #4

Antikvárium... Imááádom! Miért nem jutottt ez eddig eszembe? Potom 9 euróért rendeltem 5 könyvet (egy könyv minimum 12 euró nálunk...), abból egy pöttyös (Szöszi), két csíkos (Szendrey Júlia és Zrínyi Ilona), egy Szabó Magda (Mondják meg Zsófikának), és a két részes, apróbetűs Nyomorultak! Úgyis terveztem, hogy megszerzem az összes részt ezekből a sorozatokból, íróktól:

  • Agatha Christie
  • pöttyös könyvek
  • csíkos könyvek
  • Szabó Magda
  • Anne Shirley sorozat
  • és még esetleg az Édesvölgyi Suli szerelmes ikrei
Úgyhogy most kirándulásokon is keresni fogom az antikváriumokat, főleg Magyarországon. Itthon itt Pozsonyban és Selmecbányán találtam olyan antikváriumokat, ahol magyar könyveket árulnak. Még írnom kell listákat, milyen részek hiányoznak. Bookline-on lehetne egy csomó antikvár könyvet beszerezni, de ott 10 euró a postaköltség:(

2 comments:

Dora povedal(a)...

Oh, édesvölgyi szerelemes suli... otthon jó sok megvan... meg kéne hogy legyen legalábbis :-D De szerettem!

Christine povedal(a)...

Én is nagyon szerettem, főleg a filmsorozatot belőle. Kár, hogy már ezeket a jó sorozatokat nem adják, még pl. a Francia csók is jó volt, nem tudom, miért ismételgetnek egy sorozatot körbe-körbe, vegyék elő a régi jó műsorokat inkább:)

Pl. az totál kikészít, hogy a Dr. Csontot már nem tudom hányadszor adják a negyedik-ötödik évadtól ismételve, mikor a szlovákoknak már ezer éve meg van a 8. évad is, akkor a magyaroknak sem lenne nehéz megvenni. Na mindegy.

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon