Áprilisi beszerzések

Mit csinál az ember lánya, ha egy kicsit depressziós? Bevásárol, természetesen... A legjobban pedig az segít, ha az embernek olyan férje van, aki teljesen megérti az éppen aktuális mániáját, és ilyen jó kis pólókkal motivál, ha éppen azon gondolkodom, hogy inkább feladom, mert úgysem vagyok a horgolásban olyan jó, mint amennyire szeretném.



Áprilisban csak úgy kavarogtak a fejemben a tervek. Vajon mi az, amiben egész jó lehetnék, mégsem én lennék az x+1-edik, aki ezzel foglalkozik? Meg is született az ötlet és vele együtt a kutakodás, milyen fonalat használjak. Húú, sok mindent kell még tanulnom, de szerencsére a fórumos anyukák nagyon segítőkészek. A legtöbben játékokhoz a Jeans nevezetű fonalat használják, gondoltam, teszek vele egy próbát, az ára is kedvező, nem veszíthetek. Ennyi fonalat viszont nem akartam venni, hisz csak egy projektről lenne szó... Először a fórumon rendeltem, de az anyuka elég sokáig nem jelzett vissza, hát rendeltem eshopból. Persze mindjárt utána jelentkezett az anyuka is, és nem volt szivem visszamondani a megrendelést...


Mivel kiscipőket is szeretnék horgolni, jó ötletnek tűntek ezek a torzók (8, 9, 10, 11 és 12 centisek) fényképezéshez.


A projektemhez betűk is kellenek, ezekre a kerek gyöngyökre esett a választásom. És mivel ugyebár szeretjük a gyerkőcöket, jöttek a szivecskések is (tudom, egyelőre nincs sok értelme az egésznek, de ha kész lesz a prototípus, minden a helyére kerül majd). Került a virtuális kosaramba még műanyag tű, amivel játékok egyes részeit lehet összevarrni, valamint pár biztonsági szem is.


A májusi Evita mega kiadás lett, az első szülinapjukra való tekintettel 365 oldalas. Jó kis cikkek vannak benne. A könyvről pedig sok jót olvastam, remélem nekem is segíteni fog, hogy egy kicsit helyrepofozzam a háztartást.


Mit tehetnék még hozzá? Szeretem a férjemet:)

4 comments:

Rozy povedal(a)...

Na végre megtaláltam hol is lehet kommemtet írni neked :-) Hát nem is csodálom, hogy szereted a férjedet ;-) ennyi csoda. És amit még csodálok, az a lelkesedésed és a tény, hogy egy kicsi meg egy pici gyerek mellett TE válalkozást tervezel. Mindent bele, szorítok, hogy sikerüljön.
A pici "Convers" nagyon jó lett.

Kristína povedal(a)...

Nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz kommentelni nálam, azt hittem, már senki sem olvas a családon kívül:) Köszönöm, bizony nagyszerű pasi (mindig megjegyzi, hogy róla semmit sem írtam a bejegyzésben, muszáj most egy kicsit fényeznem). Azért nem egy vállalkozást kell elképzelni, a nagybani munkában Hajni barátnőm a jó. Én csak találtam valamit, ami nekem tetszik, és hátha másnak is tetszene, de nem tudja elkészíteni:)

IsaBella povedal(a)...

Én is szoktalak ám olvasni, viszont a mostani hónapok elég zsúfoltak, sokszor saját blogomra sem jut idő.
Nagyon várom már azt a prototípust, és örülök, hogy találtál olyan elfoglaltságot, amit szívesen csinálsz. :)

Kristína povedal(a)...

Szívesen csinálnám:) Sajnos másfél hónap óta ma jutottam a horgoláshoz először... De hamarosan kész leszek vele:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon