Puffy Angels #3

Mostanában nincs igazán kedvem blogolni, mindig akad más dolgom, ráadásul inkább veszek horgolótűt a kezembe, mint számítógépet. A baba is készen van már két hete, a kendő is elkészült majdnem időre, de úgy voltam vele, hogy először megírom a februári hónapzárót, aztán jöhet a többi. De nem:) Így is valahogy most jobban igénylem azt, hogy a szabadidőmben azzal foglalkozzak, amivel szeretnék. Valahogy úgy érzem, hogy nagy dolgok vannak kialakulóban, de nem tudom, mi és mikor jön, így most rápihenek a dolgokra:)

Na de félre a rizsával, ma a babáról akartam írni. Panni egyszercsak fellelkesült iránta, és nagy kegyesen megengedte, hogy napközben is foglalkozzak vele. Amint rákerült a haj, hirtelen megszemélyesült, és ő lett Szöszi, aki még sétálni is eljött velünk. Bár most már nem játszik vele olyan sokat, de talán jobban is örülök, mert néha rossz volt nézni, ahogy a hajánál fogva húzza-vonja:) A hajat még aliexpressről rendeltem. Jól vizsgázott, bár játszáshoz talán nem olyan jó a a göndör haj, eléggé gubancolódik. Három sorban varrtam hozzá a fejéhez, majd a sapit is hozzávarrtam, mert Panni folyton elvesztette. A pompomot pompomkészítővel csináltam, mert rájöttem, hogy a pompomokhoz kétbalkezes vagyok. A youtuben jó videók vannak a használatához. Kapott még egy pici csipkemasnit is.
Anyu aztán nekiállt a szoknyájának. A leírás alapján egy segédanyagra varrt két réteg mintás anyagot, amit aztán hozzávarrtam a baba pulcsijának kiálló részére. Ezután már csak a sálja maradt hátra. Talán ez sikerült a legkevésbé, valahogy egyfolytában összepöndörödött a pár szemből kötött sál, a mérete sem lett jó, ha csak kettőt tekertem rajta. Megpróbáltam hát ráerőszakolni harmadszor is, így elfogadhatóbb lett.Összességében úgy érzem, meg vagyok elégedve a végeredménnyel, ami nálam azért nagy szó, és szívesen készítenék újabb babákat más színkombinációban is, ha lenne rá igény:)

2 comments:

IsaBella povedal(a)...

Ez nagyon jól sikerült! :)

Kristína povedal(a)...

Köszi, igyekeztem;)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon