Utolsó kreatív bejegyzésem 2007-ben

Az utolsó napokban sikerült megint egy kicsit kézimunkáznom. Szombaton még dolgoztam, tegnap pedig egész nap festettük Peti bátyjának a lakását, ahova (remélem) két héten belül már beköltözhetünk mi is (már eléggé idegesítő a kolleganőm, akinek a legfőbb gondja az, miért megyek haza minden nap fél ötkor, amikor lejár a munkaidőm, mikor szerinte még dolgoznom kellene... - mivelhogy nem lakom Pozsonyban...) Azért esténként csomózgattam egy félórácskát, ma reggel pedig hímeztem az utcámat. Nemrég Petinek azt mondtam, hogy szinte minden karkötőt meg tudnék csomózni, ha jó minta van hozzá, erre szerintem megtalálta a legnehezebbet:) Jócskán törtem rajta a fejemet, hogyan is kezdjek hozzá.


Az utca pedig szerintem nemsokára készen lesz... Tényleg, ezzel kapcsolatban lenne is egy kérdésem: Vannak olyan kész munkáitok, amelyek még a szekrény mélyén, keret nélkül hevernek? Ugyanis én még azt sem tudom, milyen keretet válasszak ehhez a képhez, és amúgy is, a leendő házamban képzeltem el a helyét... Szeretnék még pár képet hímezni, viszont még nincs konkrét elképzelésem a házamról. Vagy a képekhez alakítjátok a lakást?:)


Azt hiszem, ez volt az utolsó kreatív bejegyzésem ebben az évben. Jövőre természetesen folytatom!!!


6 comments:

helen povedal(a)...

Vannak munkáim, amiket befejeztem (vagy befejeztünk), de még nincsenek keretben. Nem hevernek egyébként :), mert egy nagy rajzlaptartómappában vannak berakva, szépen.
Az ok: a piszkos anyagiak...

Christine povedal(a)...

Hmm, ez nagyon jó megoldás, mert én ahogy tartom őket, szerintem meg fognak törni (a hímzősdobozkámban összehajtogatva...).

Anonymný povedal(a)...

Nekem is volt olyan, mikor pár hónapig hevert a fiókban. De általában ha kész rögtön elajándékozom, vagy bekereteztetem, és kiteszem a falra.

Edelweiss povedal(a)...

Nekem is vannak keretezetlen dolgaim, amiket feltekerve tárolok egy irattartó hengerben, és nagyon bízok benne, hogy nem fognak összegyűrődni. Az ok: "nincs kedvem" bekereteztetni leginkább a piszkos anyagiak miatt.

Edelweiss povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Christine povedal(a)...

Nálam is az anyagiak a másik gond, a harmadik meg a határtalan lustaságom... De az összehajtogatáson változtatni fogok, attól félek, hogy egyszercsak kiveszem a dobozból és meg lesz törve a kép...

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon