Megcsináltam!!!:)

Igen, igen, igeeeeeeen!!! Lesz jogsim:) Pedig azt hittem, nem lesz meg a vizsgám, mert a rendőrbácsi végig mondta, hogy azért már be lehetne tenni a hármast, négyest, tedd neutrálba, lassíts, indexelj, stbstb. Szerintem elmehetne inkább instruktornak... A harmadik perc után azt mondtam magamnak, hogy úgysem csinálom most már meg, akkor minek stresszeljek, hogy rendőr ül a hátam mögött. Mivel én voltam az utolsó, vissza kellett őt vinnem a rendőrségre, ott megkérdezte tőlem, hogyan minősíteném magamat. Hát, majdnem elbőgtem már akkor magamat, megmondtam, hogy nagyon stresszeltem. És akkor kiböki, hogy szerinte megfeleltem:) Nem hittem a fülemnek. Tényleg béna voltam szerintem... Bár lehet, hogy csak a maximalistaságom szólt belőlem...

Persze nem csak vezetésből állt a vizsga, reggel tesztet írtunk, természetesen maximum pontra:) Aztán elmentünk a parkolóba - szakadt a hó tegnap reggeltől, kb. 20 cm frissen hullott hó borította a pályát. Szlalomoznunk kellett, és tolatni oszlopok közé, de mivel nem lehetett látni semmit, végül gumikerekek közé tolattunk, ami más mint az oszlopok közé tolatás, na és persze nem is gyakoroltuk előre. Akkora volt a hó, hogy az első emberkék alig tudtak elindulni és szlalomozni. Persze aztán nekünk már könnyebb volt a kigyúrt úton vezetni. Ezt szépen megcsináltam, majd 2-3 órát várakoztam a többiekkel a nagy hóban, mikor jutunk sorra. A zoknim még mindig tocsog a víztől, de le nem cserélhetem, mert visszajöttem munkába és nincs itt pótzokni. Bár felesleges volt visszajönnöm, mert egyáltalán nem megy a munka... Aztán még az autóban kérdeztek a konstrukcióról, egész addig imádkoztam, hogy a kötelező autófelszerelést vagy mit kapjam, és azt kérdezte:)

Most már lenyugodtam kissé, bár még nem hiszek benne, hogy tényleg megvan. Majd csütörtökön, amikor megyek jogsit csináltatni. De mától egy ideig csak magammal fogok foglalkozni, hímezni, kötni, olvasni és filmet nézni. Ma este kilencre megyünk úszni, úgyhogy ma ebből minden kimarad, aztán pizzára hívom a többieket, akik jönnek még úszni. Úúúúúgy örülök:))))

10 comments:

Dora povedal(a)...

Gratulálok!

Csak megnyugtatásra, én is ugyanígy éreztem a vizsga után.
2x lefullasztottam az autót, majdnem sirógörcsöt kaptam, hogy nem tudok majd jó parkolóhelyet találni, ahova tényleg be is tudok parkolni. A kezem úgy remegett, mint a kocsonya. Legszivesebben én is bőgtem volna utána, de inkább a megkönnyebbülés volt, hogy kész, megvan.
Az oktatóm azt mondta, hogy mindenki stresszel ilyenkor, úgyhogy az természetes melléktermék a vizsgán ;)

nöné povedal(a)...

Szívből gratulálok!

Anice kötős blogja povedal(a)...

Gratulálok !

Anonymný povedal(a)...

Örülök! Nagy-nagy gratula!

Anonymný povedal(a)...

En is gratulàlok, ugyes vagy!

Clinique-Bogi povedal(a)...

Gratulálok!

Christine povedal(a)...

Köszönöm lányok:) Nagyon jó érzés utána lenni:)
Anice, most már elmesélheted a buszmegállós történetedet!:)

paradipe povedal(a)...

Szia!
Gratulálok én is! Tudom mit érezhettél, mert én múlt héten 10.-én vizsgáztam le vezetésből és én is úgy éreztem, hogy ez nem lesz meg, de sikerült! :)

Anonymný povedal(a)...

Gratulálok, nagyon ügyes voltál! Csak így tovább!
Helga

Christine povedal(a)...

Petra, gratulálok neked is!!!:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon