161/5

Nöné és Évi is felkért erre a jó kis játékra, hogy koppintsam ide a most olvasott könyvem 161. oldaláról az 5. mondatot. Peti most tuti letolna, hogy miért olvasok már megint bele a könyv végébe, de mentségemre legyen szólva, hogy az még nem a könyv vége, és amúgy is tegnap a 160. oldalon fejeztem be az olvasást:)


Most éppen Lucy Maud Montgomery A kék kastély című regényét olvasom, és mitagadás, nagyon élvezem. Egy 29 éves lányról szól, aki addig teljesen jelentéktelen életet élt, senkinek sem volt fontos, és senki nem szerette. A születésnapján megtudja, hogy szívbeteg, és már csak hónapjai, rosszabb esetben hetei vannak hátra. Ezért eldönti, hogy hátralevő napjaiban csak magára fog gondolni, és mindent kipróbál, ami eddig kimaradt az életéből. Imádom. Ahogy imádom Anne Shirleyt, Marillát, Rachel Llyndet, Sarat, Felicityt, Felixet, Hatty nénit, Oliviát és Jaspert, Avonleyt, a Princ Edward szigetet... Már sokadszor nézem a Váratlan utazás sorozatot is, most épp újra az első évadnál tartok...

Nade nem is ezért írom ezt a bejegyzést, hanem a játék miatt. Szóval az 5. mondat a 161. oldalról:
"Biztos volt abban, hogy Doss el lesz ragadtatva, ha meghallja."
Hát nem túl érdekes mondat, de én tudom, hogy mitől lesz elragadtatva:D (mivel nem bírtam tovább, és beleolvastam, brrrr:S)


 
christine blogja Blog Design by Ipietoon