Zsiráfok

Szóval velük nem tudok mit kezdeni... Az anyag annyira nem tetszik, hogy teljesen elment ettől a képtől a kedvem. Folytassam? Abbahagyjam? Annyira lyukasnak tűnik az egész... Bár ha messziről nézzük, nem olyan rossz. Nem tudom, mi lesz a sorsa, de valószínűleg abbahagyom, és ha újra lesz kedvem hozzá, akkor meghímzem, de panamára vagy rendes aidára... Pedig majdnem kész az első blokk.


3 comments:

Delfike povedal(a)...

Szerintem próbáld meg a fél x-eket befejezni, akkor jobban fog takarni és lehet gyönyörködni majd a szép egész x-eidben. :)

Mónika povedal(a)...

Ha feketével hímzek, és nem elég sűrű az anyag szövése, akkor nekem is így átüt, azt én sem szeretem, ha pixeles. A kész képhez képest még sok van vissza, szerintem ha zavar, még nem késő újrakezdeni. Bár hozzáteszem, hogy az első képen szerintem nem olyan feltűnő, de ha már hímzed, legyen olyan, amit élvezel hímezni.
A Moulin Rouge-os képnél eltértem a 28 countos anyagtól, befejeztem ugyan, de azt mondtam, Aidát soha többet. Nem is kereteztettem be.
Viszont az x-eid így is szépek:)

Christine povedal(a)...

Hát azt hiszem, még próbálkozok vele egy kicsit, lehet más színeknél nem lesz olyan feltűnő. És nem fogok közelről fényképezni, végülis a kész képet sem fogom közelről nézegetni, és messziről azért nem olyan rossz a helyzet:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon