Keretezés

Tudtátok, hogy kártya nélkül hiába fényképeztek?:)
Gyorsan fel akartam nyomni a képeket a blogra, hogy az anyuék otthon megnézhessék, hogy is jártam a keretezőnél. Erre először kártya nélkül csináltam vagy 8 képet, aztán direkt lelassult a számítógép, majd mire feltöltöttem a blogra őket, azt írta ki, hogy leesett az internet, kezdjem elölről. Mi ez, ha nem Murphy?

Először is jöjjenek az anyu képei:

A tigrises nekem nagyon bejön, olyan egységes lett ezzel a színű paszpartuval, és még az a fél centi ráhagyás a kép és a paszpartu között is kellett, hogy ne legyen annyira egyszínű az egész. Állítólag a mi szobánkban lesz otthon:)


A virágossal megint sikerült felhúzniuk az agyamat, bár most nem fejjel lefelé, de a szélességére sikerült rakniuk az akasztót. Persze megint csak otthon jöttem rá... És ez most 90°-kal elfordítva egyáltalán nem észrevehetetlen... Így kéne állnia a falon:


Így szerintem elég bizarr...


És végül a macik... Nem is emlékeztem, milyen paszpartut választottam hozzá. Végig abban voltam, hogy fáradtrózsaszín lesz... Hát tévedtem. Peti szerint nagyon jó, nekem viszont még szoknom kell a kissé narancssárgás árnyalatot... Most őszinte választ kérek: tetszik nektek a paszpartu?


Meg aztán csalnak is egy kicsit a képek, ebben a lakásban lámpafénynél minden sárgább. Meg siettem is. Kicsit csalódott vagyok a virágos kép miatt, de majd átmegy rajtam. De azért egy jó dolog is volt a napban, 10 euróval olcsóbb lett a kontaktlencsém:)

2 comments:

Mónika povedal(a)...

Igen! Határozottan jól megy hozzá ez a paszpartu! Nekem tetszik. Talán azért furcsa, mert legtöbbször tényleg rózsaszínessel láttuk, de a 363-378-as színek, és a színek meleg tónusa miatt jó!
A másik képek is tetszenek, nekem főleg a tigrises.
A keretezőnél nem reklamálod meg a hibát? Pofátlanság, hogy kifizeted a munkát, és ilyen figyelmetlenek.

Christine povedal(a)...

Most már nekem is nagyon tetszik a macis kép. Nappali fényben egészen máshogy mutat, bár ezt eddig is tudtam:)
Amúgy nem vagyok az a nagy reklamálós fajta... Meg hát a családban több ezermester van, mint ahány ember (hogy is jön ez ki?), pillanatok alatt átteszik az akasztót:) De tanultam a hibámból, máskor a nem túl egyértelmű képeknél megmondom, melyik a teteje. Mert egyébként szépen kereteznek, nem vitás, és meg is szokták dícsérni a képeket:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon