Még mindig terítő...

Tudom, tudom, már saját magamnak is kezd unalmas lenni ez a terítő sztori, de attól még nagyon tetszik. Meg aztán gyors sikerélmény is, hisz egy-egy virág 2 nap alatt elkészül kontúrral együtt, és nincs is nagy bordel, ha előhagyom hozzá a fonalakat. Úgyhogy elkészült az ötös számú virág, és a hatos sorszámú kontúr nélkül.


Amúgy sem volt mostanában nagy kedvem kreatívkodni. Két héten keresztül csak az autó körül forogtak a gondolataim, de kedden végre mindent elintéztünk, már csak az új rendszámhoz kell hozzászokni. Peti szerint az a jó az egészben, hogy még nincs az új rendszámunkon egy muslica sem:) Enni is alig tudtam mostanában, sikerült is lefogynom 53,2-ről 53,8-ra:D Fokozatosan szoktatom hozzá magamat a hideghez, hétvégén már sálam volt, tegnap csizmát vettem fel, este pedig már a téli kabátomat is kimostam (amit még nem voltam hajlandó felvenni). Persze a kesztyű még mindig nincs kész... Valahogy nem akarom és tudom elhinni, hogy már tél van.

Megvettük az Eclipse-t, drágámtól pedig megkaptam a
Julie & Julia-t, remélem ha megnézem hozzá még egyszer a Lecsót, akkor megjön a főzős kedvem:) Végülis a könyv is úgy kezdődőtt, hogy Julia elhatározta, hogy megtanul főzni. 37 éves volt ekkor. Szóval időm mint a tenger:)

Hétvégén Pozsonyban maradunk, próbálom behozni a takarítós lemaradásomat, és elmegyünk a könyvkiállításra is. Max. egy könyvet veszek!!!
És most már igazán el kéne kezdenem dolgozni...

4 comments:

Tündérke povedal(a)...

Szépen alakul, csodás lesz a
végeredmény :-)

Az Eclipse már nálam is ott figyel a polcon :-) Amíg azonban nem készülök el egy gyöngyös szettel szombatra, önmegtartóztatóan ott is marad. Mert ha elkezdem, minden más abbamarad :-))

Delfike povedal(a)...

Nagyon szép lesz a terítőd!!!Pont tegnap végeztem az utolsóval. :)

Az Eclipse nekem is a 7végére van betáblázva. ;)

Anonymný povedal(a)...

En is szoktam hasonlò fogadalmakat tenni, hogy pl. nem veszek konyvet, amig ki nem olvasom mindazt, ami itthon van, vagy nem veszek tobb kèzimunkalapot.... hàt...
De a keresztszemes viràgok igen szèpek.

Christine povedal(a)...

Én most Juliázok, és hihetetlenül élvezem, úgyhogy egyelőre elhalasztottam az Eclipset... Egész jól bírom, pedig míg nem volt meg a Julia, tűkön ültem, mikorra fejezi be Peti az olvasást...

Katica, minden hónapban megfogadom magamnak ugyanezt... 13 saját olvasatlan könyvem van, és ráadásul még könyvtárba is járok:) De a kiállításon egy csomó nyelvkönyv is lesz, nekem pedig nyelvkönyvmániám van, úgyhogy szerintem nagyon nehéz lesz betartani azt az egy darabot:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon