Nyihahaaaa (2)

Egyelőre kitart a lelkesedésem a "csakegydolgothímzek" jegyében, csodálkozom is magamon. Csak az ég a tudhatója, hányszor kívántam már melegebb helyekre ezt a pejkót, hisz szinte szemenként váltogattam a színeket. Meg a barnából is egy kicsit elegem van már. Szombaton erőt vettem magamon, és pár x híján befejeztem az első lovat, és már a sötétebbikbe is beleböktem egy kicsit. Remélem az gyorsabban fog haladni, elég nagy pacákban vannak a színek. November 25-ére szeretném már bekereteztetni.

Ma reggel a buszon azon kaptam magam, hogy a szlovák himnuszt énekelgetem. Na nem mintha annyira tetszene... De legalább már nem kinderbuenos reklám:D

6 comments:

katha povedal(a)...

Fantasztikusak a színek! Nem csodálom, hogy szereted! :)

Delfike povedal(a)...

Aranyosak ezek a pacik.Biztos kész leszel vele időben.

Wassernixe povedal(a)...

de szép lesz! nekem a "csakegydolgothímzek" kevésbé megy, ehhez is gratulálok :)
ami pedig a himnuszt illeti, szerintem egesz jo dallama van, jo enekelgetni es konnyebb is, mint mondjuk a magyar himnusz :)

Anonymný povedal(a)...

En a mùltkor meg azon kaptam magam, hogy a varsaviankàt èneklem. Ilyenkor èn is ledobbenek magamon, hogy hogy jutott ez az eszembe, de tènyleg jobb mint a reklàmok. Aztàn ha màr nem birok megszabadulni tole, mert folyton visszatèr, akkor megpròbàlok emlèkezetbol felidèzni egy verset, na az kiveri az eszembol.
Jò a lovad, ès szerintem megèrte szemenkènt vàltogatni, mert nagyon èlethu hatàsa van.

Christine povedal(a)...

Köszönöm! Bár kezd már magam számára is unalmassá válni ez a blog, hogy csak a lovakat mutathatom... De nagyon szeretném befejezni...

Monessa povedal(a)...

Biztos nagyon szép lesz ha elkészül! Én is lassan készülök a madárkáimmal, a "csakegydolgothímzek" nekem sem jön be, pedig mennyire lehetne haladni vele!:))

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon