Nora Corbett: Lilly (1)

Egész hétvégén pocsék idő volt nálunk, és amúgy is kifáradtam a sok intézkedésben, úgyhogy úgy döntöttem, vasárnap reggeltől estig hímezni fogok. Annyiból jó volt, hogy nagyon sokat haladtam, viszont most egy időre megcsömörlöttem a hímzéstől...

Egy újabb Nora Corbett tündérkébe fogtam - megint ajándékba szánom. Mostanában minden tervem valami ajándékhoz kapcsolódik. A Bogitól kapott csilli-villi anyagra szerettem volna most is hímezni, mint az első tündit is. Olyan képet kellett ezért választanom, ami bőven ráfér az anyagra. A Lilly nevű tündérkére esett választásom, és egyelőre nem bántam meg. A színek is tetszenek, a forma is, haladós is. A hímzés háromnegyedét tényleg vasárnap készítettem:)


Remélhetőleg ilyen lesz, ha elkészül:

 

6 comments:

IsaBella povedal(a)...

Látom sikerült belekezdeni. :)
Gyorsna kigugliztam, hogy hogyan is fog kinézni, ha elkészül. ^^ Szép lesz! :)
Én most az orchideákon dolgozom. Hárman vagyunk egyidősek a rokonságból, mindhárman most végeztünk (Zsuzsi és én jún.. 1-én, Timi 2-án), ezért egy három képből álló orchidea sorozatot készítek, egyet mindhármunknak. Remélem szép ballagási ajándék lesz. :)
Ha végre végzek én egy pávásat fogok elkezdeni. Csak és kizárólag magamnak. *.* Már alig várom. :D

Christine povedal(a)...

És mikor mutitod? Csak ha átadtad? Kiváncsi vagyok, nagyon szeretem az orchideákat élőben és keresztszemesben is:) És a pávás milyen lesz?

unikat povedal(a)...

Nagyon sokat haladtál!
S csodás lesz a tündéred!

IsaBella povedal(a)...

Úgy gondoltam, majd csak akkor, ha elkészült. :) De lehet, hogy készítek fázis fotókat is.
A pávásat még nm tudom, mert jó párat összegyűjtögettem már. :D Lehet, hogy egy fehér pávás lesz a szerencsés...vagy egy olyan, amin van mindkettőből. Bár nem tudom, hogy ez utóbbi mintám van-e egyáltalán. :D

Dóra povedal(a)...

Állati sokat haladtál vele egy nap alatt:-D
Húú, de kéne nekem is egy teljes napos hímezgetés, punnyadás, belassulás!

Babócához meg gratulálok, asszem még nem is írtam!

Christine povedal(a)...

Én most hétvégére is tervezek egy ilyen napot, kicsit elegem van már a sok takarításból:) Bár már egyre jobban nyom a hasam (pedig még nem is olyan nagy), nehezen ülök már meg a fenekemen.

Köszönöm, lassan megyünk 3D ultrahangra is, remélem úgy fordul majd a pici, hogy meglássuk, miféle:))

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon