Heti boldogságmorzsák (1)

Én alapvetően abba a kategóriába tartozom, akik saját magukat képesek mély önsajnálatba kergetni, holott erre semmi szükség, ráadásul nem is olyan sz@r az élet:) Via csütörtöki rovatát, a Things I Love Thursday-t nagyon szeretem olvasni, olyan jó, hogy a hozzászólók teljesen kis dolgoknak is tudnak örülni. Remélem nem baj, ha "ellopom" Via ötletét, bár én igyekszem majd hétfőnként összecsipegetni az elmúlt heti boldogságmorzsákat.

ősz - imádom éjjel az eső hangját az ablakon ♥ Kiss Ádám ♥ kispocok rúgkapálása, holott ha fekszem, jócskán belerúg a bordáimba ♥ összeraktuk a kiságyat ♥ mosógép teljesen kitakarítva, babaágynemű kimosva ♥ finom babamosószer-illat a lakásban ♥ babaruhákat pakolgatni ♥ majdnem rendben van a lakásunk ♥ első zónázós hét teljesítve, a hálószobában immár semmi sincs, ami nem odavaló (bár néha egy nyuszi belóg az ágy alá, szinte lesben várja, mikor nyitom ki a szobaajtót) ♥ átlátszós Pickwick-bögre, amiben látom a tea szííínét!!! ♥ Éles kések, vidám könnyek ♥ Pinterest ♥ ötletek anyaságira, project-plan "készítése" félálomban éjjel kettőig ♥ "Ha meg tudod álmodni, meg is tudod csinálni" (Walt Disney)

Jajj, hát majdnem kifelejtettem, pedig a legjobb dolog volt a héten, megszületett a barátnőm kisfia:))) Isten hozott!!!
(Hajni, amikor nézegettem a képeket, a Panni totál beindult, azt hiszem, itt még lesz valami:)) 

4 comments:

Mónika povedal(a)...

Szerintem is nagyon jó ötlet összeszedni a boldog pillanatokat:)Tök jó, hogy Te is elkezdted!

Hajnal povedal(a)...

Örülök, hogy tetszik Panninak a pici fiunk. Majd összejárhatnak partyzni :-) Napról napra egyre szebb ez a gyerek, úgyhogy tuti tetszeni fog neki :-)

IsaBella povedal(a)...

Örülök, hogy jól vagytok! :) A Boldogságmorzsák nagyon jó ötlet! Remélem, tudsz majd készíteni többet is belőle. :)

Christine povedal(a)...

Háát, Bella, látod már most nem tartottam meg a saját magamnak tett ígéretemet:))

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon