Nora Corbett: Lilly (3)

Lassan-lassan, nagyon lassan készült ez az tündér. Most már legkésőbb Katalin-napra azért tényleg szeretném befejezni, bekereteztetni. Múlt hétvégén elkészültem a hímzés részével, ma körbeszegtem az anyagot, az X-faktor alatt pedig szeretném kikontúrozni, szerencsére nincs most sok a kontúrból. A héten vennem kell még kétfajta gyöngyöt is hozzá, nem emlékszem, hogy lenne még otthon valamilyen gyöngyöm.

Még pár x hiányzik a képből, de a mintában található pirosat nem tudtam átváltani DMC-ről Anchorra, úgyhogy majd a gyöngy színétől függően fogom a fonalat is választani. A gyöngyök sem lesznek eredetiek, de megpróbálom legalább a formát és nagyjából a színt eltalálni.


Tegnap a párom és bátyja szülinapját ünnepeltük nagycsaládosan. Valahogy az az érzésem, hogy Panni járt most a legjobban:) Vagyis én is, annyira tudok örülni ezeknek a kis ajándékoknak, mint egy kisgyerek. Szinte az egész Avonos babakelengyéje meglett, bár nem tudom, hogy a magyar Avonban ugyanaz van-e mint a szlovákban. Pelenkázós táskát, pelenkázós utazós alátétet, egy kis fürdőcuccokhoz való tartót, 2 kis törülközőt, hajkefét, fésűt és körömvágót is kapott. Mindezt szuper zöld színben. Ma Peti unokatestvérétől pedig elhoztunk egy nagy rakás babás újságot, úgyhogy lesz mit olvasnom az elkövetkező hetekben:)

2 comments:

unikat povedal(a)...

Csodaszép már most is!
Kitartást a befejezéshez!

Christine povedal(a)...

Köszönöm:) A kontúr már kész, ma gyöngyözök:))

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon