European Bistro #7

Tavaly novemberben hagytam abba ennek a képnek a kontúrozását. Azóta hánykolódik a hímzős szekrényemben. Jó lenne, ha épp az egy éves kontúrévfordulóra sikerülne befejezni:) Ha elkészülne, a keretezése lenne a karácsonyi ajándékom a Petitől. Most körülbelül a felénél tartok. Péntek este hímeztem egy kicsit, akkor nagyon nehezen ment, vasárnap viszont eljutottam az ablakokik, amik gyorsan mentek, így egész belelkesültem. Remélem most már a végéig nem hagyom abba.


Elhatároztam, hogy rendet rakok a kreatív cuccaim között, és szeretnék egy kis kreatív sarkot is létrehozni a nappaliban, de erről majd egy későbbi bejegyzésben írok.

4 comments:

Rozy povedal(a)...

Mindent bele, biztosan sikerül befejezni. És gyönyörű lesz :-) Az idén nekem is lesz kreatív sarkom, de nekem a hálószobában. Remélem, ha mindig szem előtt lesz a varrógépem, többet fogok varrni.

Mónika povedal(a)...

Annyira gyönyörű ez a kép! Úgyis itt az ősz, tessék elővenni a jó kis sorozatokat, Poirot-t, Anne Shirley-t, Váratlan utazást, vagy bármit, amit szeretsz, aztán uccu neki kontúrozni! ;)

Christine povedal(a)...

Nekem sajnos még nincs varrógépem, de azért jó lenne egy ilyen sarok, ahol egy helyen lehetne minden.
Mónika, ismersz:)) Egyébként a Váratlan utazás megy most minden nap a Story 4-en, úgyhogy azt nézem, de azalatt általában csak ebédelni van időm, és már fent is a kistörpe...

Mónika povedal(a)...

Igen, ahogy leírtam, nekem is eszembe jutott, hogy Panni mellett lehet, hogy nem lehet csak úgy leülni sorozatokat nézni. Na de majd amikor már nagyobb lesz, talán együtt sorozatoztok és hímeztek közben:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon