Pay it Forward (PIF) II.


Bár az utolsó simítások még hátravannak Detti ajándékán, nem akartam én sem lemaradni a következő PIF-fordulóról, úgyhogy én is jelentkeztem Belindánál.

Az első három embernek, aki jelentkezik itt, megjegyzésben a blogomon, küldök neki saját készítésű ajándékot. Nem tudom, milyen ajándékot fog kapni, és ne várja, hogy holnap, vagy a jövő héten megérkezik, de az elkövetkezendő évben biztosan érkezik egy kis csomag tőlem. Az egyedüli dolog, amit kérek érte: te is tedd meg az ígéretet a blogodon (vagy a való életben, ha nincs blogod), add tovább a jótettet.

I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this PIF exchange. I don't know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week... LOL... but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog (or - in your life - if you happen to be blog-less).

Aki belefért az első három megjegyzésbe, az küldjön egy levelet a kristina pont babicsova kukac gmail pont com címre a címével, esetleg blogcímével együtt. Továbbiakban jelentkezni a nálam jelentkezőknél, vagy a náluk jelentkezőknél stb. lehet.

3 comments:

Soleil povedal(a)...

Christine, kukkants be a blogomba, valami rád vár:-)

Ditti povedal(a)...

Szia!
Remélem elfogadsz tőlem is egy díjat :) http://ditti30.freeblog.hu/archives/2008/07/24/Kreativ_Blogger_Award/

Dominika povedal(a)...

Szia!

Ha benézel a blogomra, találsz valamit, ami Neked szól. :-)

http://majordominika.blogspot.com/

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon