Pénteki jelentésem 2.

Tudom, hogy már unjátok, de mivel semmi mással nem foglalkoztam a héten, csak a Butterfly & Clematis-szel, hát ezt mutatom. Végre eljutottam egy virágig, nagyon vártam már a sok zöld után.

Beátával közösen rendeltünk kötősfonalakat Csehországból. Az övéit direkt nem mutatom, nehogy lássa a szép színeket, amiket egy takaróhoz rendelt. Hideg színek, de nagyon szépek, jól összeválogatottak. Már azon gondolkodtam, hogy kidobom az összes kb. 60 eddig elkészült négyzetemet és újrakezdem ilyen színekből... Ezek az én fonalaim:

És ezt a kardigánt készítem belőle (amint összevarrtam a barna pulcsimat, mert megígértem magamnak, hogy addig nem kezdek más kötnivalóba):


Otthon most egyfolytában számítógép-instalálás folyik, Peti vett magának újat, én megkapom az övét (alig van 1 éves), anyukája pedig az enyémet. Nagyobb a kapacitása, úgyhogy csak úgy hiphop fogom tölteni a mintákat:) Ugyanis böngészgettem a héten a picasaweben, és annyi, de annyi jó dolgot láttam, másfajta kreatívkodásokat, hogy muszáj pár dolgot nekem is kipróbálnom...

3 comments:

bucilla povedal(a)...

Nagyon szép kék!
Mégegyszer köszi a közbenjárásodat!
Már nagyon kíváncsi vagyok ám!

Anonymný povedal(a)...

Fù, ez a pulcsi gyonyoru!

bucilla povedal(a)...

Nézz be hozzám!!! :)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon