Hidegebb őszi napokra

A mostani hétvégén vásár lesz Léván (nameg Petivel 5 évesek "leszünk"), és mivel ott mindig fázik a kezem, kötök magamnak egy kesztyűt. Az előző zongorakesztyűtől szinte mindenben különbözik: nem kell körben kötni, hanem csak egy egyszerű téglalapot, majd a végén összevarrni a széleit. A mintában a hüvelykujjnak sincs kivágás, de én hagytam ki helyet neki (végülis pont ott fejeztem be csütörtök este). Meglátjuk, ha összevarrom, jó helyen lesz-e a lyuk.


Ez a kesztyű lesz belőle, ha megnő:


Nagyon szeretem a norvégmintás cuccokat, és a Garnstudio oldalán most rengeteg minden volt ezzel a mintával, majd még később biztosan szemezgetek belőle. Egyelőre remélem, hogy a kesztyű kész lesz péntekre.

Anita figyelmébe ajánlanám ezt az oldalt, ő tudja, miért is:) Itt pedig a norvég cuccok...

Hétvégére elvittem magammal a virágos terítőmet, de sajnos többet bontotttam, mint hímeztem, úgyhogy semmi érdemlegeset nem tudok belőle mutatni. Majd legközelebb.

5 comments:

Kriszta povedal(a)...

Húh, ez már most nagyon jól néz ki :)

Anice kötős blogja povedal(a)...

Remek mintát mutatsz itt nekünk! Kívánom, hogy sikerüljön befejezni a vásárra, hogy tényleg melegen tartsa a kezed!

nöné povedal(a)...

Nagyon klassz lesz! Kitartást kívánok az elkészültéhez.

Christine povedal(a)...

Köszönöm! Tegnap befejeztem az egyiket, de később jutott eszembe, hogy meg is mérjem, és nem fog ráférni a kezemre:S Hát ez az én formám, sosem gondolkodok előre:) De nem adom fel, kész lesz vásárra.

Tündérke povedal(a)...

Nagyon szép :-) Ilyenkor sajnálom, hogy nem tudok kötni :-(

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon