Ilyen nincs...

... halálra unom magam munkában:( Egyszerűen nincs mit csinálnom, amit meg csinálhatnék, azt nem tudom, mert valaki előttem úgy elb.....ta a könyvelést, hogy egy számlával sem tudok dűlőre jutni... Hátam mögött irathegyek, nincs több polc, ahová elraktározhatnám őket, új polcokra nincs pénzünk, helyünk sem lenne. Próbálok németezni, de mindig elkalandoznak a gondolataim a Making Love felé, hogyan is applikálhatnám fel legszebben arra a valamire, ami ugyebár ajándék lesz. Már munkát is kerestem, de angolul nem tudok, csapatot vezetni sem tudnék, és különben is, könyvelést nem akarok már csinálni, azon kívül meg semmihez sem értek. Már a második könyvet olvasom, rekordokat döntögetek aknavetésben és solitaire-ben. Kolleganőm meg csak néz, hogyhogy nem tudom magamat elfoglalni. Hogyhogynem. Nem vagyok én unalomhoz szokva.

Azt hiszem, holnapra felállítok egy stratégiai tervet magamnak, pontról-pontra, mikor mit fogok csinálni. Ha úgy sem fog menni és munkát sem találok, Dunának megyek... Ha még nem fog az árvíz elérni az irodánking. Grrrrrrrrr, utálok unatkozni, utálom magamat, ha unatkozom!!!

7 comments:

Anonymný povedal(a)...

Ha nagyon unatkozol, jelentkezhetsz nàlam! :-)

Hajnoca povedal(a)...

A legrosszabb dolog a semmittevés.
Sokkal fárasztóbb, mintha lefoglalnád magad.
Remélem sikerül el- illetve lefoglalnod magad és nem unod magad halálra vagy a Dunába.

Kriszta povedal(a)...

Én ilyen napokra szoktam kézimunkát vinni magammal a melóba (mondjuk szinte mindig van valami a táskámban :D). Nálad nem kivitelezhető? Csatlakozom Hajnócához is :)

Christine povedal(a)...

Sajnos nem lehet ide kézimunkát hozni. Én ha unatkozom, zugolvasok (MEK-ről), de két hét után az is unalmas kezd lenni:( Tényleg fárasztóbb a semmittevés, és ha belegondolok abba a rengeteg elvesztegetett időbe is, amikor mást is csinálhattam volna...

Delfike povedal(a)...

Megértelek! Valamivel próbáld magad lefoglalni és akkor talán könnyebb lesz!Netezni nem próbáltál, esetleg mintákat gyűjteni? ( na jó, ez csak egy tipp volt)

Christine povedal(a)...

Keresgélni mintákat lehet, de letölteni nem:( Neten valahogy nem sok minden érdekel, csak a blogok, volt úgy, hogy egész nap Limara pékségében jártam (a blogján), és 8 órán keresztül csorgattam a nyálam:)

Delfike povedal(a)...

:D :D :D

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon