Making Love (2)

Elkészült a hímzés és a kontúrozás is. Az esernyő kicsit macerás volt, alig láttam, hogy hova bökjek, de egy kis hibát a bal oldalon kivéve egész pofás lett. A másik oldalon a lámpa mellett kifejtettem egy-két "csíkot" (gondolom fal lehetett), hogy ne érjen bele az esernyő. Már kivasalva várja, hogy felapplikáljam a ... (mire is? ajándék:), majd hétvégén átadjam a boldog tulajdonosának.


Tegnap aztán elkezdtem hímezni az utolsó Somebunny nyuszit is, hogy hétvégén azt is összetákolhassuk az anyuval, de annyira nem volt kedvem hozzá... Egész évben csak ajándékokat hímzek, kicsit "belerökönyödtem" már. De azért már elterveztem a PIF ajándékokat is, igaz, hogy csak Csandi jelentkezett, de ha még egy-két hétig nem jelentkezik senki, hát rátukmálom két nekem legkedvesebb egyedre az ajándékaimat! Mentsétek meg őket, jelentkezzetek:D

5 comments:

Kriszta povedal(a)...

Nagyon aranyos ez a kép! :)

Anonymný povedal(a)...

En eddig mindig figyelmen kivul hagytam ezt a Pif-es dolgot, mert ilyen èvek alatt jòl kimunkàlt szelektiv figyelmem van: csak azt hallom meg, ami engem is èrdekel. De ha olyasvalami, hogy pl. te csinàlsz ajàndèkot nekem ès èn pedig neked, akkor benne vagyok.

Christine povedal(a)...

Ez amúgy így egy nagyon vicces dolog, mivelhogy te voltál az egyik kiszemelt áldozat:D

Anonymný povedal(a)...

Na jò, de èn akkor meghirdetem a blogomon, de legyèl az elso jelentkezo!!!
Ha nem, akkor alattomban ùgyis kuldok neked valami ajàndèkot.

Christine povedal(a)...

Ok, igyekszem első lenni:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon