Liebster Award kiegészítés:)

Mostanában sokszor előfordul velem, hogy elfelejtek dolgokat. Ha ketten az anyuval bemegyünk a lakásba, és előtte mondtam neki, hogy innom kell valamit, akkor én simán elmegyek WC-re, aztán nézek az anyura bambán, hogy nem akartál te inni? Miért főzni kezdtél? Szerencsére most van egy jó kifogásom, de már nem tudom sokáig mentegetni magamat...
Szóval simán átsiklottam afelett (vagy elfelejtettem, nem tudom, mert elfelejtettem mi volt az ok), hogy a Liebster Awardhoz jár egy olyan "feltétel" is, hogy áruljak el 11 dolgot magamról. Nem sok minden van már magamról, amit még nem írtam, de megígértem Bellának, úgyhogy belevágok:

  1. Isssszonyúan hasgörcsös idegeskedős típus vagyok. Most is egy ideg vagyok, úgyhogy csak a babára hízok, szerintem én magam fogyok. Bár lehet, hogy decemberben még jól fog jönni, hogy nem kell 20 kilót visszafogynom. Csak a babának ne legyen semmi baja. Naja, ezen is izgulok:)))
  2. Szeretem azokat a blogokat, amelyek sok-sok mindenről szólnak, nem csak mondjuk hímzésről vagy csak főzésről. Szívesen olvasgatok pl. IsaBellánál, Viánál vagy Dorkánál.
  3. Nagyon szeretem a gasztrokönyveket. Olyan inspirálóak... Most éppen Julia Child életéről olvasok (Életem Franciaországban), nagy kedvenc a Julie és Julia is, és tervben van még az Éles kések, vidám könnyek is.
  4. Gyűjtöm a szakácskönyveket és újságokat és recepteket.
  5. Allergiás vagyok a kávéra, de szeretem a kávés sütit.
  6. Alkoholt csak és kizárólag tiramisuban "iszom" meg. Kivétel a sör, de hát az nem alkohol, hanem folyékony kenyér, nem igaz?
  7. Nagyon érzékenyen érint, ha valamit, amit szerettem, elvesztek, eladok, egyszóval elkerül tőlem. Szegény tütü...
  8. Szerettem volna Párizsban élni...
  9. Nagyon tetszik a Sára Anna név, fiúnévben egyszerűen nem tudunk kiegyezni a párommal.
  10. Imádom Agatha Christiet. Egyszer begyűjtöm az összes művét.  
  11. A rosszulléteken kívűl imádok mindent, ami a terhességgel jár. Olyan jó érzés, amikor a picur bököd a lábaival, tegnap extra bemutatóban volt részem fürdés közben, annyira aktív volt a csemete. Itt egy tegnapi kép a tündibündiről, melyen békésen alszik a hasán, lábai felhúzva.♥ Ááááá, bár aludhatnék már én is hason:)

5 comments:

Mademoiselle povedal(a)...

Én is épp Julia Child könyvét olvasom, és egyszerűen imádom :-))) Még a főzősblogomat is újraindítottam a hatására.
Fantasztikus volt az a nő, ritka az ilyen energikus pozitív személyiség :-)

Gratulálok a pipikédhez :-)

IsaBella povedal(a)...

Nagyon jó volt olvasni! :) Köszönöm szépen, hogy olyan nagy nevekkel említettél együtt, mint a Viáé vagy a Dorkáé. :) Annyira jól esett. :)
Én is nagyon ragaszkodó vagyok, nehezen válok meg akármitől is, legyen az akár egy karkötő, vagy a helyem, padom, székem a suliban. ^^

Krisztina povedal(a)...

Szia!

Képzeld, nekem is a Sára Anna a befutó lánynév, de az Annát majd Magdára változtatjuk, ha lányunk is lesz, rokoni okokból (van már Anna, és Magda a kedvenc nagynénink).
De most fiúnk lesz újra, Kristóf után Péter.

Régóta olvasgatlak, és már akartam írni, de hasonló okokból én is feledékeny lettem... Gratulálok a babához! Vigyázz magatokra (hú, de utálom, mikor nekem ezt mondják, mintha magamtól nem tudnám...:D:D:D).

IsaBella povedal(a)...

Ó, és majd' elfelejtettem! Köszi szépen, hogy megosztottad velünk ezt a csodás képet! :)

Christine povedal(a)...

Modemoiselle, igen, láttam is molyon, hogy szinte egszerre kezdtük el olvasni a könyvet. Én elég lassan haladok, de nagyon élvezem. Láttam a gasztroblogodat is, kitartást, mindent főzz meg:))
IsaBella, igazán nincs mit, tényleg nagyon jó olvasni a blogodat, mindig valami jóságot találok rajta. Már ezer éve akarok körmöt is festeni, de nem megy az nekem:)
Krisztina, csak annyit tudok mondani, vigyázzatok ti is magatokra:D Valószínűleg mi is a Péter név mellett kötünk ki - párom is az, és nekem tetszik is a név. Majd meglátjuk:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon