Ezt csak azért írom, ...

... mert szerintem én egy balek vagyok, és üldöz a balszerencse. Mondjuk a dolog már nem hoz lázba, túltettem magam rajta. Viszont csak én lehetek ilyen szerencsétlen:)

Történt ugyanis, hogy tegnap elmentünk egy bevásárlóközpontba az Ikea tőszomszédságába. Találtam olyan szép hímzett ikejás párnákat, hogy ihajj... Ilyeneket:



Nade nem ez a lényeg, nem vettem semmit... Amikor visszamentünk szegény Tütühoz, akkor láttuk, hogy valami hajléktalan forma srác kószál az autónk körül, vajon mit akar ez? Mire odaértünk, kiderült, hogy a srác nem is hajléktalan, csak nem tud parkolni:( Jó hosszan meghúzta az autó oldalát, és egy kicsit még be is horpadt a kaszni. Persze egyikünknél sem volt biztosítós papír, meg amúgy sem értettünk még a dologhoz, úgyhogy csak leírtuk a srác adatait és biztosítószámát (most már okosabbak vagyunk, az ő biztosítójába kell menni). Namármost az én balekságom ott kezdődik - és tuti senki a világon nem került ilyen szituba, csakis én, hogy én olyan jókis köztes időszakban vagyok, hogy már enyém is az autó és nem is. Ugyanis május harmadikán mindent szépen kifizettem, de a lízingcuccos officiálisan még 27-éig tart, és az új papirokat is csak akkor kapom meg, és a biztosítást is akkor írathatom át magamra. Hát velem nem könnyű az élet:) Ahelyett hogy a szervizben simán az én nevemre állíthatnák ki a számlát, még a lízingtársaságra kéne, és a biztosítást is nekik utalnák elsősorban, és csak azután kapnánk mi vissza... Ezeknek tudatában érdemes egyáltalán azt a kis horpadást - mázolást kijavíttatni? Mert abba már beletörődtem... De abba nem tudok, hogy ilyen szerencsétlen eset vagyok:D

3 comments:

gromine povedal(a)...

Szerintem nem csak Te vagy ilyen..
Nekem volt egy kis koccanásom, hogy belém jött egy motoros tolatás közben , és aki nem ismerte el , hogy Ő a hibás... Nem hívtam rendőrt. Bementem a biztosítóhoz, aki mondta, hogy ez így nem jó, majd mentem a rendőrségre. Helyszínelés, ami megállapította , hogy a motoros volt a hibás.. Közel 3 hónapig a biztosítóhoz jártam mire kijavították a kocsimat a motoros biztosítására. Jó kis "túra " volt.

Anonymný povedal(a)...

A mi kocsinknak is sikerult karambolozni a parkolòban àcsorogva, egy fiatal làny meghùzta parkolàs kozben. Olyan rendes volt, hogy kihivta a rendoroket, akik aztàn felhivtak minket, hogy menjunk le a parkolòba, ès toltsuk ki a papirokat. Aztàn mikor elmentek a rendorok, akkor megegyeztunk a leànyzòval kèszpènzben, elore ideadta a javittatàs àràt (mèg nem javittattuk meg, de alig làtszik a horzsolàs).
Nem nagyon èrtek hozzà, de szerintem akkor is fizetnek, ha neked nincs biztositàsod, mert a sràc volt a hibàs, ès neki meg van, vagy nem igy van?

Christine povedal(a)...

Van biztosításunk, és a srác biztosításából menne, az nem gond. Ráadásul nálunk már rendőrök sem kellenek, ha nem olyan nagy a kár. Csak én balek vagyok, hogy még ez az ügyintézés sem menne simán:) Mondjuk az is tuti, hogy 28-áig van lízingem officiálisan, de már leküldték a papirokat, amikkel mehetek rendőrségre átiratni a kocsit. Mivel egy nap szeretnék mindent intézni - postát és rendőrséget is, pénteken megyünk, ami pont 28-ára esik, és amilyen balek vagyok, tuti elküldenek rendőrségről, hogy jöjjek máskor, mert még a lízingtársaságé a kocsi. Hát ez van, ilyen vagyok, mindig csak izgulhatok hülyeségeken:))

Egyébként aztán nem is javíttatjuk az autót, láttunk annál rosszabb helyzetű autókat is már Pozsonyban, mint a miénk... A karcolás meg alig látszik, ha meg van mosva az autó:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon