Pénteki jelentésem 1.

Azt hiszem, a nyáron csak péntekenként fogok mutogatni. Egyrészt alig csinálok hétközben valamit, másrészt hétvégén szinte semmit sem csinálok:) Néha hétvégén annyira "elhasználom" az ujjaimat a gyamtépésben, polieszter-vágásban és rakásban, hogy aztán szerdáig alig tudom őket használni.

A héten megcsináltam két újabb négyzetet (már nem tudom, hányadiknál tartok). Ez most sötétkék színből készült, az első sötétebb szín a takaróban. Még 3 négyzet kijön a pamutból, aztán megint el kell néznem a Tescoba fonalat venni. Még jó, hogy Peti nem tudja a fonalvásárlásomat- és felhasználásomat úgy ellenőrizni, mint a könyveket:)


Butterfly & Clematis egy kicsit haladt, tegnap este hímzős napot tartottam, Peti panaszkodott is, hogy nem foglalkozom vele. De hát ez van. Szokjon hozzá, hogy nekem sokszor kell egy kis szabadidő:)) Tényleg, teszek is fel egy kérdést hétvégére: párotok és gyerekeitek hogyan fogadják el a kreatívkodásaitokat? Nem panaszkodnak, hogy velük is foglalkozzatok? Mikor van időtök hímezni-kötni?
Visszatérve a Butterfly-hez: ezennel túl vagyok az első A4-es lapon, már csak 2 van hátra, de azokat szinte telib
e kell hímezni. De legalább már kezdődnek a virágok... És még mindig fenntartom azt, hogy imádom hímezni, és magamnak is megcsinálom egyszer.

2 comments:

belinda povedal(a)...

Szia:) beraktalak a listámba.Az NLCre én is csak levelet megyek lesni hátha van.Valahogy kihalt,nem járnak a régiek.

Ecka povedal(a)...

2 hónapja még az én lakásom beleseje is így nézett ki... aztán hip-hop kész lett. :)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon