Állatkák

Már megint milyen oldal talált rám:) Van egy csomó állatka rajta, még nem néztem végig az egészet, de jópárnak a mintája is megvan. Azt hiszem, kötök egy fánit a kis Fanninak, párom unokatestvérének a lányának, szeptember 11-én lesz egy éves.

4 comments:

Timici povedal(a)...

ezek tündériek! egyenlőre az elit tudtam letölteni, a többi mintáját még nem tudom hol keressem, de nagyon örülök neki. Mióta láttam Judillánál a kötött macikát, szeretnék ilyet készíteni a fiaimnak, horgolt mintám van, de azt nem annyira tudok, remélem megtalálom azt az állatot, amit meg is tudok valósítani. köszi és majd muti a tiédet;)

Christine povedal(a)...

Szia,
a "knittedtoys" oldalon (link a szövegben) jobb oldalon vannak ingyenes minták. Sajnos én sem néztem át mindet, leragadtam az elefántnál, nekem az nagyon tetszik:) De a hasznos linkjeim között is van egy oldal, a Knitting Pattern Central, ott is vannak direkt állatkás minták, ott is nézz körül szerintem:)

paradipe povedal(a)...

Júúúúúúj de cukik ezek az állatkák! :)) :))
Majd mutizd ám ha kész leszel vele!

Timici povedal(a)...

köszi, nézelődöm majd mindenfele, tetszik az eli is, de ahogy olvastam harisnyakötőtűvel kell kötni és ahhoz nem vagyok elég ügyes sajnos, talán majd idővel...de egy macikát vagy egy nyuszit szívesen kötnék:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon