Knitty - Fall 2008

Megint elvesztem... Nyakunkon az ősz, kellenek a meleg pulcsik ugyebár:) Az őszi Knitty magazinból ezeket a szépségeket néztem ki magamnak (meg esetleg Petinek:):





Ideje lenne valamibe belekezdenem, mert mire egyel végzek, addigra itt a téli Knitty. Kezdem nem normálisnak érezni magam, hogy egyfolytában csak hímeznék és kötnék, de mit lehet tenni, ez a hobbim. Nem igaz?

4 comments:

Jucus povedal(a)...

Szuper dolgokat válogattál össze és ezt az újságot sem ismertem eddig, köszi!

Christine povedal(a)...

Hát az nagy kár, hogy nem ismerted, sok mindent hagytál ki, viszont annál többet böngészhetsz most:) Az archívban ugyanis megtalálhatod az összes eddigi kiadványt, és egy kis ügyességgel a jobb oldali menünél mindig meg lehet találni a mintákat is. Nekem kb. 4-szerre szokott sikerülni:) Jó böngészést!!!

Manyesz povedal(a)...

Nagyon jó minták vannak fent, és szépeket válogattál. Sajnos, én egyszerűen nem bírom lefordítani értelmesen, meg az időm is kevés. Sok.sok könnycseppes smile:((

Christine povedal(a)...

Bár nem vagyok egy nagy angolos, de ha gondolod, szívesen segítek neked a fordítással, egyszer már sikerült angol minta alapján kiscipőt kötnöm... Csak írd meg, melyik mintával van gondod!

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon