Ajánló

Itt-ott érdemes ellátogatni a Vogue Knitting oldalára, most is fedeztem fel ingyenesen letölthető mintákat. Tessék böngészni, letölteni, megkötni:)

Hmm, lassan már annyi letöltött (plusz újságok persze) hímzett ill. kötött mintám van, hogy nem tudok közülük választani, mit is csináljak hamarabb. Tegnap is csak ültem és néztem a kreatív dobozomat, vajon mit hímezzek a Pumukli után? Kéne valami rendszert csinálnom a minták között... Ti hogy csináljátok, hogy aztán ne felejtsétek el, mit akartatok elkészíteni?

5 comments:

Tündérke povedal(a)...

Szia Christine!
Nagyon szépeket kötsz :-)
Remek csomózós alkotásaid és linkjeid vannak, úgyhogy bizseregni kezdtek az ujjaim, jó régen csomóztam utoljára.

Amit pedig a hímzés rendszerezéséről kérdeztél:
a gépünkön az Xszemes könyvtáramban van egy Projektek alkönyvtár, ahol a közeljövő tervei szerepelnek külön alkönyvtárakban, valamint egy Maaaajd alkönyvtárban a többiek.
Így ha új hímzésbe akarok belefogni, rögtön látom a mintát is: kell-e hozzá speciális dolog, stb.
A sorrendet pedig elsősorban a határidő határozza meg, másodsorban pedig a kedvem :-)

helen povedal(a)...

Szia!

Hasonló módon jelöltem meg a terveket, mint Tündérke, csak más néven :D (konkrétan: !TERV a mappa neve)
De úgy tűnik, egy rugóra jár az agyunk ;)))

Anonymný povedal(a)...

Szia!
Az èn terveim nagy rèsze az agyamban fogan, vagy kirakatban làtok valami jò pulòvert, vagy buszon, vagy az utcàn. Ezèrt van egy nagy kapcsos, bőrboritàsos könyvem, ebbe rajzolom-irom-magyaràzom meg magamnak a tervet. Ha ùjsàgban làtom (ami nem kötős ujsàg, akkor kivàgom az oldalt, ès ùgy rakom bele a kapcsos könyvbe.
Amit internetről töltök le, az nekem is a gèpen van, egy Kati nevu mappàban... :-)
Az az igazsàg, hogy kb. egy tizedèt tudom megcsinàlni - időhiàny miatt - annak, amit kigondolok.

Delfike povedal(a)...

Nagyon irigyellek,hogy ennyi szép dolgot megtudsz valósítani.Sajnos én csak a két alap szemkötést ismerem,kísérlezeni meg nincs merszem.

Christine povedal(a)...

Velem csak az a gond, hogy vannak ugye mintáim egy DVD-n kiégetve - mielőtt még meghalt volna a gépem, sikerült lementenem őket. Aztán vannak a mostani gépemben, az USB-kulcsomon, irodai gépemben, kinyomtatva... Így a nagy szerelmeim, amik igazán tetszenek, elvesznek a ködben... Arra meg valahogy nem tudom magam rászedni, hogy rendszerezzem őket... Gondoltam, Ti legalább kinyomtatjátok mindet:)

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon